рeй фишъp в кадър от justice league
Рeй Фишъp в кадър от „Justice League“

Пълният трейлър на комиксовия екшън „Justice League“, който се появи миналия месец, ни допадна и още повече нажежи очакванията ни за следващата амбициозна продукция, вдъхновена от страниците на великите DC Comics. Макар че нищо кой знае колко сензационно не се е случило оттогава насам, решихме да отразим поредния стилен и ефектен постер, който беше официално разпространен из социалните мрежи:

плакат
Постер на „Justice League“

За да не сме съвсем обрани откъм новини, ето какво сподели наскоро ирландският актьор Кирън Хайндс по повод ролята на злодея Steppenwolf:

„Той е стар, уморен, все така търсещ как да се освободи от робството, наложено му от Darkseid, но междувременно трябва да си върши и работата – да завладява светове.“

Има разминаване между биографията на персонажа в комиксите и тази в предстоящия филм, което гарантира по-интересна и неочаквана динамика при развитието му и взаимоотношенията му с останалите образи; интересно ни е и доколко сюжетът ще се навърже с апокалиптичните сънища на Брус Уейн в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“. Освен това Хайндс потвърди, че Steppenwolf ще е изцяло компютърно генериран посредством motion capture, но това не е особена изненада.

бен афлек в батман срещу супермен зората на спреведливостта
Бен Афлек в кадър от „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“

Justice League“ е режисиран от Зак Снайдър („300“) по сценарий на Крис Терио („Арго“), а в ролите са Бен Афлек, Гал Гадот, Езра Милър, Джейсън Момоа, Рей Фишър, Хенри Кавил, Ейми Адамс, Кони Нилсън, Джеръми Айрънс, Амбър Хърд, Джо Мортън, Уилям Дефо, Дж. К. Симънс, Джон Клийз, Джеси Айзенбърг, Даян Лейн, Били Кръдъп и споменатият по-горе Хайндс.

Премиерата е насрочена за cpeдата на ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *