След отличните първи и втори трейлър, очакванията ни за „Wonder Woman” на Пати Дженкинс са доста високи. Вярваме, че филмът ще предложи един по-нестандартен комиксов филм. Най-малкото – извън калъпа, наложен от Marvel. Отделно от това, няма как да пропуснем всеизвестния факт, че това е първият високобюджетен комиксов филм с централен герой жена след жанровия бум преди десетина години. Утре се очаква новия трейлър и по този случай получаваме два кратки тийзъра, които може да видите по-долу. Преди това ви предлагаме да си припомните официалния синопсис:

Историята на Жената чудо започва в древния град Темискира, вдъхновен от гръцката митология и легендата за амазонките. Отделена от света, Даяна Принс (Гал Гадот) е отгледана като непобедим войн. Когато американският пилот Стив Тревър (Крис Пайн) катастрофира на брега на острова и разказва за големия конфликт, бушуващ във външния свят (Първата световна война), Даяна напуска дома си, убедена, че може да предотврати заплахата.

Вижте новите тийзъри:

https://www.youtube.com/watch?v=G6YHTu37Jrk

https://www.youtube.com/watch?v=c48yZYkSRic

Продължава да изглежда чудесно. Харесва ни сцената, в която Даяна се обучава и започва да задминава наставничката си, която нямаме търпение да я видим в действие в бойната сцена на плажа. Утре се очаква да се появи новия трейлър, който веднага ще отразим, така че стойте наоколо. Оставяме ви с три снимки и нов плакат:

wonder-woman-gal-gadot-hi-res wonder-woman-gal-gadot wonder-woman-gal-gadot-3 плакат

Режисьор на „Wonder Woman” на Пати Дженкинс („Чудовище”), сценарият е дело на Алън Хайнбърг и Джеф Джоунс, а по сюжета е работил и Зак Снайдър, който е също продуцент (заедно с Чарлз Роувън, Ричард Съкъл и Дебора Снайдър). В ролите ще видим Гал Гадот, Крис Пайн, Робин Райт, Дани Хюстън, Дейвид Тюлис, Юън Бремнър, Саид Тагмауи, Елена Аная, Луси Дейвис, Кони Нилсън, Дауцен Крус, Лиза Ловън Конгсли, Ан Улф и др.

Премиерата е 2 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Това си плаче за R-ка, а колко добре изглежда Атомната и колежка с повечко червена боя в бойните сцени.

  2. В трите тийзъра, дето излязоха вчера, видях достатъчно, за да се убедя, че съм готов да дам шанс на филма (дори без втория (трети?!) трейлър. Още от сега прогнозирам, че Крис Пайн ще е едно от най-добрите и забавни неща. Двамата с Гал Гадо изглеждат поне от тези кадри симпатични заедно.