Кадър от „Justice League Dark“ на Джей Олива
Кадър от „Justice League Dark“ на Джей Олива

Когато смогваме, гледаме да отразяваме не само игралните, но и анимационните проекти, вдъхновени от комиксовата индустрия. Няколко пъти вече сме писали за фенския мокър сън „Justice League Dark“, последният път от които се случи тук, но от известно време е настанало мълчание по въпроса. Попаднахме обаче на кратко, не съвсем актуално, но интересно видео интервю с част от екипа на проекта – чуйте актьорите Мат Райън и Джейсън О‘Мара, продуцента Джеймс Тъкър и дизайнера на персонажите Фил Бураса какво имат да ни кажат за съдържанието и за начина, по който е подходено към част от героите и историята:

https://www.youtube.com/watch?v=tKTH_IneYqw

Харесва ни, че въпреки иронията и шегите се усеща уважително отношение към основата, върху която тази пълнометражна анимация стъпва. Нямаме търпение да видим получила ли се е добре динамиката между Джон Константин и Брус Уейн, както и дали сюжетът е бил адаптиран адекватно, събирайки на едно място класическите образи на DC Comics с тези, които обитават по-мрачната и окултна вселена на този необятен и колоритен легендариум. В допълнение към горното ви предлагаме да разгледате и богата колекция снимки от филма:

jldark_constantinezatanna jldark_constantinezatanna-1 jldark_constatinewisps jldark_group jldark-foursome-nycc justice-league-dark-1 justice-league-dark-2 justice-league-dark-3 justice-league-dark-4

Justice League Dark“ е режисиран от Джей Олива („Justice League: War“) и ще се появи не през тази, както си мислехме, а в началото на следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Мат Райън беше перфекното Коце, ама пусти статистики….а и е престъпно неизползван в киното и телевизията пич….

  2. Надявам се във филма на Дъг Лимам да се сетят за Киану Рийвс.
    Предполагам, че и там ще включат Батман.

  3. Между другото забелязах нещо много обещаващо напоследък – от както CW сериалите са под шапката на DC Films се забелязва едно видимо завишено ниво на продукцията, особено при Arrow и Supergirl – няма ги сценарните протакания и лиготиите от предните сезони, залага се на доста комплексни и сложни екшън сцени и динамично, концентрирано развитие на епизода, както и доста смели вмъквания на още много слабоизвестни комиксови образи. Явно Джеф Джоунс е почнал да оправя бакиите, които бяха надробили WB, доста е постегнал екипите и DC Films начинанието работи. Надявам се и при анимационните, и при игралните филми да се усети това вдигане на стандартите и да няма повече недоволни фенове и боксофис разочарования.

    1. DC имат магични герои много преди Марвел.

  4. Говоря, че това ще е новата насока и във филмите.

    Иначе DC> Marvel.