Kaдър от „The Greasy Strangler“
Kaдър от „The Greasy Strangler“

Предния път сравнително подробно ви описахме идиотско-екстравагантния проект „The Greasy Strangler“, който от януари досега вече е обиколил над десет световни фестивала, предизвиквайки противоречиви реакции на погнуса, недоумение и/или възхищение. Продуциран от Илайджа Ууд (чрез неговата SpectreVision), филмът очевидно е някакъв преднамерено кретенски абсурд, в който с гузна съвест си признаваме, че откриваме мистериозен чар и в никакъв случай не бихме го пропуснали, ако ни се отдаде възможност да го видим… дори и след още по-смайващо дебилния нов NSFW-трейлър:

Фиктивни Боже, накъде отива този свят? Може би в посока Армагедон, но ние не възразяваме – ако в Ада киното е такова, едва ли ще ни бъде скучно. Сериозно обаче: кадрите все още не ни убеждават, че самоцелната маниерност ще бъде творчески оправдана, но и не зачеркват напълно тази възможност. Затова, както по-горе заявихме, ще ни е интересно да изгледаме тази розова полюция за баща и син, които гонят една и съща (дебела) фуста, пък дори и с риск да си загубим мозъка в процеса.

Брейдън & Рони
Брейдън & Рони

The Greasy Strangler“ е режисиран от Джим Хоскис („ABCs of Death 2“) по негов сценарий, написан в съавторство с Тоби Харвард, а в ролите са Майкъл Майкълс, Скай Елобар, Джил Гекс, Джон Юан, Сал Куса, Холанд МакФолистър и Елизабет Де Разо. VOD-премиерата ще бъде на 7-ми октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Има ли изобщо смисъл да почвам тирадата си срещу това кинематографично дъно ?

  2. Долавя се силен полъх от творчеството на Джон Уотърс. Няма да е зле, ако може да попадне в програмата на SoIndependent.