Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт

American Ultra” изглежда като странна (избухлива) смес – хипи-гръндж-алтърнатив герои ненадейно се озовават в (очевидно) кодошлийски супер-шпионски екшън. Начело са Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт с удивително еднакви прически, синхронно-карирани ризи и достатъчно шантави погледи, че да си отиват да бъдат гаджета.

Точно когато младежът решава да се сгоди за девойката, у него се отключва „спящият” агент – оказва се, че той е трениран и доста опасен. Трейлърите на „American Ultra” са идентични, в „red band” версията просто има едно-две проклетисвания с „fuck”.

Нали ви казахме – „American Ultra” ще е шантава смесица между комедия, екшън, шантавост и дори романтика. Най-досадното в трейлъра е музичката – никакъв шанс да харесаме тази изродщина „Hey Mama” на Дейвид Гета с участието на Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack, нищо че е от 9 седмици в класацията на Билборд и се е качила на 8 място! Нямаме идея защо режисьорът Нима Нуризаде е решил да използва това парче, може би за да засили романтиката във филма?! Ето какво споделя той:

„Всичко започва като захарна любовна история. Уникалното е, че се превръща в луда екшън-комедия, като главната цел на главния герой си остава желанието му да връчи пръстена на момичето, което обича. Всичко, което се изпречва на пътя му, трябва да бъде преодоляно. Първоначално той не знае какво му се случва, защо всички тези хора се опитват да го убият. Постепенно осъзнава, че нещата не са такива, каквито изглеждат – и съм сигурен, че ще има моменти, в които публиката ще дсе залива от смях, а в следващия миг ще бъде поразена от нещата, които се случват на екрана. Толкова много неща има във филма, че наистина е трудно да бъде определен какъв е той…”

Последно вижте плакатите на филма, които са повече от красноречиво-напушени, а милата Кристен „позева” точно така, както сме свикнали да я виждаме в актьорските ѝ превъплъщения до момента.

плакт

плакат

American Ultra

American Ultra” е вторият филм на Нима Нуризаде след „Project X”, а сценарият е дело на Макс Ландис („Chronicle). Освен Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт в екшъна са забъркани още Тофър Грейс, Кони Бритън, Джон Легуизамо, Тони Хейл, Бил Пулман и Уолтън Гогинс.

Филмът ще се появи на екран на 21 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хах, тва ще става.
    п.п
    И аз акто вас, като ме дразни някоя песен, задължително отивам да видя кой я пее и от колко време и на кое място е в Билборд. 😀
    Какво е „позева“?! Тоз глагол ми е неизвестен. Да не е нещо, което само Кристен Стюарт прави? 🙂

  2. Макс Ландис е едновременно талантливо копеле и супер досадно парче в социалната мрежа, не знам да му се радвам ли или да му се дразня, май засега е повече второто.