Дензъл Уошингтън

В края на миналия месец видяхме първия трейлър на създадения по едноименния ТВ сериал от 80-те, нов съвместен проект на режисьора Антоан Фукуа и Дензъл Уошингтън The Equalizer”, разказващ за бивш командос от спец-службите, който често се възползва от смъртоносните си умения, за да помага на онеправданите.

В най-общи линии трейлърът ни предложи точно това, което може да се очаква, както по отношение на Дензъл Уошингтън, който последните години си играе една и съща роля, така и по отношение на самия филм, с тази разлика, че той не изглеждаше (чак) толкова трагично, колкото се опасявахме.

Сега Sony разпространиха нов трейлър даващ малко по-добра представа за историята и за същността на героя на Уошингтън. Трейлърът затвърждава първоначалните ни впечатления за  филма, но за съжаление не оправдава надеждите, които таяхме за нещо приятно развлекателно в стила на „Твърде лично”. Просто се взима доста на сериозно. А в крайна сметка дали това ще добре или зле, ще разберем чак като изгледаме филма.

Да, доста генерично изглежда, но има някаква поетика, която може да се окаже в плюс. А Уошингтън е толкова добър в това, което прави (репликата „You got to be who you are in this word no mather what” трябва да е мотото му по отношение на ролите, които си избира), че няма как да му се сърдим.

Но както и да е, филмът още не е тръгнал по кината, а вече официално се работи по продължението, така че някой някъде трябва да е видял нещо, което си заслужава.

Режисьор на „The Equalizer” е Антоан Фукуа, а в ролите са Дензъл Уошингтън, Клои Грейс Морец, Мелиса Лио, Хейли Бенет, Робърт Уолбърг, Дейвид Муние и Мартон Чокаш.

Премиерата е 26 септември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments