В края на миналия месец видяхме първата официална снимка от „Foxcatcher” на Бенет Милър („Капоти” и „Кешбол”), в чиито център беше неразпознаваемият Стив Карел, който изпълнява ролята на мултимилионера, филантроп, благодетел на свободната борба (включително и на българската) и не на последно място параноиден шизофреник и убиец Джон Дюпон.

Сега, по случай новината, че „Foxcatcher” ще дебютира този ноември на фестивала AFI,  имаме възможност да хвърлим нов поглед към филма, като този път, освен Карел като Дюпон, виждаме и братята Марк и Дейв Шулц, чиито роли се изпълняват от Чанинг Тейтъм (струва ни се, че тъпата му физиономия е идеална за ролята на борец) и Марк Ръфало.

Марк Ръфало и Чанинг Тейтъм

Стив Карел и Чанинг Тейтъм

Не бихме казали, че снимките са нещо особено, но предвид факта, че проектът ни е изключително любопитен, решихме, че си заслужава да им отделим специална новина.

В случай, че не сте запознати, „Foxcatcher” разказва историята на Джон Дюпон, който през 1996 г. убива олимпийския златен медалист по борба и негов дългогодишен приятел Дейвид Шулц, смятайки, че той е част от конспирация, целяща смъртта му.

Режисьор на „Foxcatcher” е Бенет Милър („Капоти” и „Кешбол”), а в ролите са Стив Карел, Марк Ръфало, Чанинг Тейтъм, Ванеса Редгрейв, Сиена Милър и Антъни Маки.

Премиерата е 20 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. и тъй като сте крайно хомофобски сайт забравяте да споменете,че Дюпон е бил хомосексуалист и е бил влюбен в Шулц.Е не всички гейове сме луди:),но Дюпон определено е бил психопат