Алън Рикман ще режисира Кейт Уинслет

Известна истина е, че постоянството се възнаграждава. В продължение на години Алън Рикман работи по няколко идеи за втори режисьорски опит (след като реализира през 1997 година своя дебют „The Winter Guest”) и ето, че през пролетта той и сценаристката Алисън Дийган ще могат да се поздравят с първи снимачен ден на „A Little Chaos”.

Филмът ще разкаже за едно уникално съперничество – между двама дизайнери на градини, ангажирани (поръчителят е „Слънцето” Луи XIV) с предизвикателството да направят фонтан за Версай. А двете звезди, които ще поемат главните роли във филма, са Кейт Уинслет и Матиас Схонартс (който вече получи похвали и адмирации за „Rust & Bone”).

Очакваме надиграване, интриги, кринолини, корсети и перуки, както и неотразимо присъствие – при тези актьори, с този режисьор някак си е неизбежно. Рикман вече търси места за снимки и инспектира сценария за пореден път, преди да се захване с най-отговорната задача в кинозанаята – да казва „Тази сцена е ОК – подгответе следващия кадър!”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *