Една позакъсняла новина, но какво да се прави. Преди четири години продуцираният от Люк Бесон „Твърде лично” („Taken”) на Пиер Морел се оказа изненадващ хит и освен, че донесе на създателите си над 200 млн. приходи, така да се каже, постави и Лиъм Нийсън на „екшън картата”. Разбира се, той винаги си е бил „badass”, но този филм го изстреля на едно съвсем ново ниво.

В следствие на този му успех, веднага се заговори за продължение – истинско, отделно от десетките подобни заглавия, предлагащи съвсем леко променен сюжет, които изкарва Бесон – но трябваше да минат няколко години преди то да стане факт и съответно да можем да хвърлим поглед към него.

(чрез EW)

Лиъм Нийсън рита задници в „Твърде лично 2”

Лиъм Нийсън рита задници в „Твърде лично 2”

Лиъм Нийсън рита задници в „Твърде лично 2”

Едва ли има изненадани, че първият ни поглед към филма включва Нийсън, който рита задници. Все пак това е едно от нещата, които направиха първия филм толкова популярен.

В случай, че ви е любопитно, историята на филма се развива година, година и половина след оригинала и открива нашия герой на почивка в Истанбул със съпругата и дъщеря си. Там той е отвлечен от семействата на тези, които собственоръчно уби в първа част, и те го отвеждат в затънтено село в Албания, където го подлагат на унижения и мъчения.

Но да не се натъжите сега? Спокойно, гарантираме, че Нийсън ще избяга и ще накаже де що има хора за наказване.

Режисьор на „Твърде лично 2” е Оливие Мегатон („Транспортер 3”, „Колумбиана”), а в ролите са Лиъм Нийсън, Фамке Янсен, Маги Грейс, Лилънд Орсър, Люк Граймс, Раде Шербеджия и др.

Премиерата е 5 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. Супер новина … дори нямах представа, че се се споменавало продължение. Първата серия беше ебаси яката 🙂

 2. И на мен ми е един от добрите екшън образци сред не-азиатските продукции 🙂

  Мисля, че в първата част героят на Лиъм прилагаше индонезийското бойно изкуство Пенджак Силат, което го правеше почти неуязвим в единоборствата 🙂

  Може би ще го погледна с малко по-критично око, след като вече гледах The Raid 🙂 Но това не променя факта, че ще го гледам на кино, без значение 3D или не 🙂

  Поздрави

 3. Да и за разлика от 1, Taken 2 ще има 3 пъти по-голям бюджет ,което зна4и 4е 6те има пове4е екшън 🙂

 4. То това само по себе си не е предпоставка за повече качество (даже има доста примери за обратното) … ще видим 🙂

 5. „Режисьор на „Твърде лично 2” е Оливие Мегатон („Транспортер 3”, „Колумбиана”)…“

  Оф, не знам 😀 Нийсън е супер пич, ама… трябва ли ни (още един) такъв фюм? 😉

 6. Абе, аз не разчитам много. Първият филм беше изненадващо приятен, но това… Аман с тези продължения, които не произтичат от творчески пориви, а от чисто финансови. Добре че ще е пак с Нийсън, че можеха да го кръстят „Тейкън 2“ и да сложат друг актьор. 🙂