Вече видяхме първата снимка от най-новия филм на режисьора Роман Полански „Carnage”, създаден по наградената с „Тони” пиеса „God Of Carnage”, в който участват звезди от ранга на Кейт Уинслет, Джон К. РайлиКристоф Валц и Джоди Фостър, а сега Filmspoons представят още няколко кадъра, които си заслужават вниманието.

Те потвърждават думите на Джоди Фостър, че филмът ще има определен комедиен (най-вероятно черен) привкус – точно това от което, лично според нас, има нужда.

„Carnage”

„Carnage”

„Carnage”

„Carnage”

„Carnage”

„Carnage”

И миналия път споменахме, но нека пак да повторим, че Полански е един от най-добрите режисьори работещи днес, който освен всичко друго е насъбрал добра инерция от страхотния „Писател в сянка”, така че имаме големи очаквания към филма.

„Carnage” разказва историята на две семейни двойки, които се срещат на вечеря, за да обсъдят по цивилизован начин инцидент включващ синовете им, които са се сбили в училище. В течение на вечерта обаче, самите те се поразгорещяват и нещата завършват с пълен хаос.

Още веднъж, режисьор на филма е Роман Полански, а в ролите ще видим Кейт Уинслет, Джон К. Райли, Кристоф Валц и Джоди Фостър.

Премиерата е на 18 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *