WTF трейлър на седмицата: Foo Fighters подготвят своя десети албум в „Studio 666“

 

Днес в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” ще ви представим нещо по-различно. Какво бихте си преставили ако ви кажем, че ще гледате подобие на документален филм за групата Foo Fighters и създаването на техния десети албум?

Разбира се, това от една страна не е точно така, но в същото време не сме далеч от истината.

Факт е, че Foo Fighters издадоха своя десети албум през миналата година, който беше озаглавен „Medicine at Midnight”. Това е по-скоро една алтернативна идея на групата за неговото създаване. Все пак десет е едно кръгло хубаво число и подобен албум трябва да носи поне някаква минимална символика. Дейв Грол и компания със сигурност са изнесли нещата на едно много по-различно ниво.

Вижте рекламата на въпросния филм:

Studio 666” е за създаването на албум 10, както самият Грол казва, но не е точно това, което бихте си представили. Самият вокалист също леко променя своето амплоа тук и изглежда нещата придобиват по-демоничен характер. Със сигурност изглежда различно, може би дори забавно. Множеството прилики с „Evil Dead” не са случайни.

Studio 666” е по идея на Дейв Грол, а сценарият е дело на Джеф Бюлер и Ребека Хюз. Режисьор е Би Джей Макдонел („Hatchet III”). В ролите, освен вече споменатата група, ще видим още Джена Ортега, Уил Форте, Джеф Гарлин, Лесли Гросман, Уитни Къмингс и други.

Премиерата е насрочена за 25 февруари.

foo-1

 

коментари
 
Отговорете »

 
 • Охлюв
  2022-01-13 at 20:44

  Пичове, няма аз да ви уча! Като изреждате cast-a, пишете Kerry Fuckin’ King и след това „и други.“. Ай, сиктир, значи, ма’а му!

  Отговор

 • Silentium
  2022-01-13 at 22:14

  Разбирам по ника ти, че си бавен, затова нека и аз да те науча на нещо, а именно, че не работят така нещата при обявяване на каста на един филм :)
  Освен това, не ми дреме за Kerry Fuckin’ King (с неговото мигни и си го пропуснал камео) и Slayer като цяло. Ай, сиктир, начи 😀

  Отговор

  • Охлюв
   2022-01-14 at 08:02

   „Поканихме експертите в студиото да коментират…“ Добре че те има, да кажеш как работят нещата. Щом Ариана Гранде я писаха в Don’t Look Up, ще пишат и за Kerry King… дори и да е гаден, алчен и продажен.
   Обаче следващия път искам пълен списък с всеки, за който не ти дреме. Не можем да четем мисли, баси.
   Иначе никът ми е специално подбран да тригърва точно за такива като теб. Win-win! Сиктир, я.


  • Silentium
   2022-01-14 at 23:53

   Пак ще ти кажа, научи как се правят нещата. Ариана Гранде е в официалния каст, на 11то място даже. Кери Кинг дори не е билнат официално 😀 И тъй като никой не си е направил труда да го пише в официалния каст, и аз не мога да чета мисли (баси) какво ти искаш да бъде описано и какво не :) Мислете малко преди да пишете или поне си направете елементарния рисърч. Ся, разбирам, че си фен на Кинг и Слейър, ама… и аз не мога да чета мисли все пак… Ай със здраве, значи :)


 • heinrich
  2022-01-13 at 23:00

  Това не е никакво WTF. Това ще си е напрви култово….

  Отговор

 • rodd1ck
  2022-01-14 at 08:55

  само три клипа на Slayer е режисирал BJ McDonnell

  Отговор

 • X-Force
  2022-01-14 at 17:36

  Medicine at Midnight беше абсолютно забравим, с изключение на 1-2 по интересни парчета. Дано филмът е по-интересен 😀

  Отговор

  • Ошпамушмурокс
   2022-01-14 at 18:12

   Трябваше ми медицина след този албум. Fucking boring shit… И от Concrete and Gold, изключае Run, което е най-доброто им парче (според мен) след All my life.


  • X-Force
   2022-01-15 at 17:04

   Run е чук! Аз съм фен на Wasting Light като цяло – там също имаше забивки като Bridges Burning, Rope и White Limo. 🤘


Коментирайте