Финален трейлър на фантастичния екшън „The Tomorrow War“ с Крис Прат

от на 2021-06-16
 

Две седмици преди премиерата на филма, Amazon пуснаха финален трейлър на фантастичния екшън „The Tomorrow War“. Предвид, че последната реклама не ни допадна особено (останахме с впечатление за сериозна генерика), подходихме доста скептично към новата. Oбщо взето, единствената идея да я гледаме и да я отразяваме беше, за да завършим новинарския цикъл и за пореден път да помънкаме за пропуснатите (по всички линии) възможности филмът да бъде по-качествено извънземно нашествие, което да видим на голям екран. В крайна сметка новият трейлър не промени нагласата ни, но ни предложи един-два кадъра, заради които може и да се жертваме да гледаме филма.

Припомняме, че в „The Tomorrow War“ светът е смаян, когато група пътешественици във времето пристигат от 2051 година, за да предадат спешно съобщение: 30 години напред в бъдещето човечеството е на път да изгуби глобална война със смъртоносен извънземен вид. Единствената надежда за оцеляване е войници и цивилни от настоящето да бъдат транспортирани в бъдещето и да се присъединят към битката. Сред вербуваните е и учителят Дан Форестър. Твърдо решен да спаси света за своята млада дъщеря, Дан обединява сили с брилянтен учен и с отчуждения си баща, в отчаян опит да пренапише съдбата на планетата.

Вижте финалния трейлър.

Кадрите с извънземните и масовките в стил „Звездните рейнджъри“ за пореден път ни влизат доста добре (моментът с „летенето“ успя да ни изненада бая приятно) и в още по-голяма степен ни карат да съжаляваме, че всичко останало – експозиция, „character moments“ и актьорски изпълнения, е много слабовато. Поне да можеше да видим „The Tomorrow War“ на голям екран, а то… Но както казахме и в началото, в крайна сметка, може и да дадем шанс на филма. Няма лошо, от време на време, човек да си причини нещо подобно.

Режисьор на „The Tomorrow War“ е Крис Маккей („Lego Филмът: Батман”), по сценарий на Зак Дийн („24 Hours to Live“, „Deadfall“). В ролите са Крис Прат, Ивон Страховски, Дж. К. Симънс, Бети Гилпин, Сам Ричардсън, Едуин Ходж, Джасмин Матюс, Райън Киера Армстронг, Кийт Пауърс и др.

Премиерата е на 2 юли по Amazon Prime Video.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2021-06-17 at 09:16

  Точно от такъв филм имам нужда сега.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2021-06-18 at 15:33

  Мяза на безстилна сай-фай версия на и без това лошия „The Great Wall“.

  Отговор

  • Riddick
   2021-06-18 at 15:48

   бутилка Скоч те чака у нас, мислих на новия big ass tv да я лейнем, гледайки тази „безстилна сай-фай версия на и без това лошия „The Great Wall“. ма като не искаш 😀


  • UZUMAKI
   2021-06-18 at 17:08

   Еее 😀


  • radi
   2021-06-18 at 18:54

   Хитър си Riddick. Искаш да го напиеш и да му втълпиш, че филмът ще е добър


  • Riddick
   2021-06-18 at 20:46

   Ради, няма толкова световни запаси от отлежало уиски, които да вразумят Бла


  • radi
   2021-06-18 at 22:12

   Държи на пиене той. Иначе филма ще става за гледане


  • UZUMAKI
   2021-06-18 at 23:58

   Ама много сте готини :)


Коментирайте