WTF трейлър на седмицата: Те се завръщат в „Killer Raccoons! 2! Dark Christmas in the Dark“

 

Никога досега не бяхме дори чували за „Coons! Night of the Bandits of the Night”, дебютният филм на режисьора Травис Ървайн, който излиза в края на 2005 година. Явно обаче господин Ървайн е решил, че творението му за убийствени еноти заслужава продължение и 15 години по-късно го получаваме под формата на екшън-комедията „Killer Raccoons! 2! Dark Christmas in the Dark” (човекът явно обича повторенията в заглавията си). Удивителните знаци не са правописна грешка.

Вижте и рекламата:

Вече си представихме Стивън Сегал като миеща мечка на борда на „Под обсада 2”. Историята доста напомня на споменатия филм от 1995 година, но с неочакван обрат. Няма да ви разваляме енотското любопитство и ще ви оставим сами да разберете какво се случва. Главният герой от първия филм се завръща и определено му е дошло до гуша от въпросните бозайници. Имайки в предвид, че този вид животни е доказано, че може да помни до три години, най-вероятно енотите са подменени, но са все така жадни за кръв.

Главният герой Кейси, на който може да му викате и Тай, защото така се казваше в първия филм, е освободен от затвора след десет години за употреба на алкохол като непълнолетен. Той няма търпение да се върне към живота си, но много скоро влакът му е отвлечен от терористи и изключително интелигентни правителствени еноти. Само Кейси може да спаси положението.

killer-raccoons-2-poster-20200805

Режисьор и сценарист на „Killer Raccoons! 2! Dark Christmas in the Dark” е Травис Ървайн, а в ролите ще видим Янг Милър, Рон Линч, Том Лайънс и др.

Филмът вече направи своята премиера по дигиталните платформи, а много скоро ще може да бъде закупен и на физически носители.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте