Нов трейлър на „Space Force“ на Грег Даниелс със Стив Карел и Джон Малкович

от на 2020-05-25
 

Все по-сериозно настъпва известна увереност в част от нашия екип, че тази нова сериална авантюра „Space Force“ ще се окаже доста забавна демонстрация на шантаво свободомислие и тъпашки гегове, които те принуждават да избухнеш в неконтролируем кикот. За всеки зрител с нормална култура, ниво малко над средното е ясно, че Стив Карел може да бъде в основата както на прекрасна драматургична творба, така и на импровизационна слапстик бурлеска – при това и в двете ще докаже таланта си без излишна показност.

Пророкуваме, че партньорството му с Джон Малкович на екран тук ще бъде удоволствие за феновете, а ето и един още по-шантавеляшки, нов трейлър за подгряване на очакването за „Space Force“.

Ok, thank you, Bill the Science guy!

Всичко изглежда точно като ментална проекция на въжделенията на определени среди, които отговарят за управлението на Щатите в момента – а-ха, а-ха да се провали поредният проект, но като по чудо ситуацията се стабилизира. Тази комедия на абсурдите (заимствани от реалността) е дело на продуцента на „The Office“ Грег Даниелс и самия Карел, като в актьорския екип, заедно с Карел и Малкович, са Лиса Кудроу, Диана Силвърс, Тоуни Нюсъм, Бен Шварц, Джими О. Янг, Ноа Емерих, Алекс Спароу, Дон Лейк и др. Напомняме какво ще очакваме:

Генерал Марк Нейрд (Карел) е повишен в главнокомандващ на най-новото военно подразделение – космическо! Той се присъединява към група учени, усамотили се в далечна база в Колорадо, като целта им е да качат Съединените щати на луната (отново!) и да постигнат тотално преимущество над всички в космическата надпревара.

Шоурънър на „Space Force“-лудостта е самият Даниелс, а 10-те епизода от първи сезон на поредицата ще бъдат достъпни в Netflix от 29 май 2020, като се очаква да дебютира и нов подкаст „Inside Joke: Space Force Podcast“ с участието на голяма част от актьорите в сериала. Да видим!

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте