Джош Кули ще е режисьор на новия анимиран проект от света на „Трансформърс“

от на 2020-05-03
 
josh-cooley-20200503

Джош Кули

Изглежда Hasbro Entertainment и Paramount са открили кой да оглави най-новия анимиран филм (предистория) от света на „Трансформърс“ в лицето на режисьора на „Играта на играчките: ПътешествиетоДжош Кули. Трябва да признаем, че въобще не знаехме за съществуването на такъв проект, но както виждаме, предварителната подготовка тече с пълна сила.

Това ще е първата част от франчайза от 2018 насам, когато „Бъмбълби“ („Bumblebee“) се появи на големия екран и сякаш възроди донякъде доверието и интереса към трансформиращите се роботи. „Бъмбълби“ получи доста позитивни отзиви от критиците, а отделно беше и хит сред феновете и очаквахме за следващия филм от поредицата от Paramount да потеглят в същата посока – spin-off за някои от любимите герои, като не се разчита изцяло на екшъна и компютърно генерираните ефекти. Но ето, че те се ориентират към анимационен филм и ако трябва да сме честни, решението им ни допада.

transformers-animated-20200503

Ето какво знаем за продукцията на този етап. Анимационният филм е самостоятелен проект, който е част от познатата вселена, но не е пряко свързан с игралната поредица и ще бъде своеобразна origin история. Действието ще се развива на Кибертрон (родната планетата на Аутоботите и Десептиконите) по време на война между двете раси, като в основа на филма ще е връзката между познатите ни лидери Оптимус Прайм и Мегатрон.

Анимационният „Трансформърс“ е в много ранен етап на продукция, като по сценария работят Андрю Барър и Гейбриъл Ферари, които са познати най-вече с работата си по „Ант-Мен и Осата”. Според Deadline първият вариант на историята е почти завършен и съществената работа по филма може да започне в най-скоро време. Продуценти ще са Лоренцо ди Бонавентура, Марк Вахрадиан и Hasbro/eOne.

Засега това е всичко, но когато научим повече, ще ви информираме, защото знаем, че към поредицата все още има голям интерес.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте