Нов пълен трейлър и плакат на трети сезон на „Westworld”

от на 2020-02-21
 

Ако щете вярвайте, бяхме забравили за „Западен свят” („Westworld“). Последният трейлър за предстоящото му завръщане излезе в края на юли миналата година и оттогава настана пълно затишие на рекламния фронт и някак естествено, покрай други интересни проекти, сериалът тотално е напуснал съзнанието ни. Но това няма особено значение, защото сега той отново се завръща, при това с гръм и трясък, с новия (позакъснял) трейлър.

В нета се намират сбити представяния на история, но ние предпочитаме да не я преразказваме, а да оставим трейлърът сам да я разкрие. В това отношение рекламата е най-добрият ни поглед към новия сезон до момента.

Welcome to the end of the game! Стискаме палци това наистина да е „краят“ и той да е подобаващ, близък до нивото на чудесния първи сезон, а не до разочароващия втори. Виждаме един куп неща (и визуални и като история), които ни се струват повече от страхотни и ни дават надежда за качествата на това, което предстои, но пък виждаме и доста от „безпредметния циклаж“ на миналия сезон, който, както вече казахме, ни разочарова. Струва ни се обаче, че каквито и да са качествата на трети сезон, той ще е напълно различен от всичко до момента, което само по себе си е добре.

Вижте и един доста приличен постер.

плакат

В ролите в третия сезон на „Западен свят” („Westworld“) са ветераните Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис и Катя Хърбърс, както и новите попълнения Арън Пол, Венсан Касел, Лина Уейт и Маршон Линч.

Премиерната дата е 15 март, която, както се казва, е зад ъгъла.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Monfa Zagre
  2020-02-22 at 00:34

  Съгласен съм с това, че първия сезон беше изключително явление… Вторият – опитах се да го начена, но вече беше размит от комерсиални напъни… За този – предстоящия – нямам положителни очаквания, но така или иначе ще се случи…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2020-02-23 at 00:22

  Нищо засега не подсказва, че третият сезон ще оправи вкуса след втория…

  Отговор

Коментирайте