Първи трейлър на игралния „Соник: Филмът“ с Джим Кери и Джеймс Марсдън

от на 2019-05-01
 

След множеството предварителни анонси, Paramount Pictures най-сетне представиха и дебютен трейлър на предстоящата игрална версия на „Соник: Филмът“ („Sonic The Hedgehog“). Видеото не успя да изненада феновете на франчайза, които изкъсо следят проекта на режисьора Джеф Фаулър и изпълнителния продуцент Тим Милър, като им показа точно това, което очакваха – поредната ненужна медийна поява на вече застаряващия син таралеж на SEGA.

Близо триминутното видео е изпълнено с екшън моменти и разкрива главните действащи лица (и гласове) – Джим Кери като емблематичния злодей доктор Роботник, Джеймс Марсдън като шериф Уашовски, Нийл Макдона като майор Бенингтън и Бен Шварц като гласа на Соник. Вижте.

Изключвайки факта, че най-вероятно Джим Кери ще е причината „Соник: Филмът“ да бъде една идея по-гледаем, всичко останало – от избора на музика, до това, че Соник по-скоро прилича на нещо, което не е Соник, ни кара да застанем зад твърдението, че „Синият таралеж“ е чудесен спомен, който трябва да си остане в добрите стари времена.

Не сме сигурни дали носталгията на 30+ годишните фенове на Соник ще бъде толкова силна, че да ги закара до киносалоните. Съмняваме се и в това техните деца да са вълнуват от факта, че Соник ще вземе участие в първия си игрален филм (въпреки че знае ли човек). След дебютния трейлър вярваме само в едно – цялото нещо е трябвало да остане една нереализирана идея.

Вижте и официалния постер на филма… от продуцента на „Бързи и яростни“.

плакат

Режисьор на „Соник: Филмът“ („Sonic The Hedgehog“) е Джеф Фаулър по сценарий на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. В ролите са Бен Шварц като гласа на Соник, Джим Кери, Джеймс Марсдън, Нийл Макдона, Адам Пали, Тика Съмтър и др.

Премиерата е 15 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2019-05-01 at 14:23

  Наистина не е нещо впечатляващо. Но може да бъде добра комедия. За разлика от Покемоните този ще го гледам

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-05-01 at 15:28

  Бахти клозета.

  Отговор

  • heinrich
   2019-05-01 at 16:06

   Танос с инфинити гаунтлет пасти да яде….


 • X-Force
  2019-05-01 at 16:08

  Доста зле са ренднали Соник наистина. Спасението на филма ще е Джим Кери – заради него ще го гледам, но може би не на кино.

  Отговор

Коментирайте