Нови актьорски попълнения и първи поглед към „Zombieland: Double Tap“

от на 2019-01-30
 
Розарио Доусън

Розарио Доусън

В момент, в който от #10yearschallenge започна да ни се повръща, идва едно от най-добрите включвания, което, за разнообразие, не е някаква хитринка, а точно по предназначението на хаштага. В официалния twitter канал на обичаната зомби комедия „Zombieland” се появи пост, който предлага първия ни поглед към звездите на очакваното (десет години) продължение – завръщащите се от оригиналния филм вече пораснали (някои от тях остарели) Джеси АйзенбъргЕма СтоунУди Харелсън и Абигейл Бреслин.

Погледът идва под формата на плакат, който е в сравнение с идентичната визия на оригиналния филм от 2009 г. и разликите във външния вид на героите се открояват ясно, особено при по-младите (каквато е и идеята на предизвикателството, разбира се). Освен всичко останало, плакатът на новия филм разкрива и заглавието, което е „Zombieland: Double Tap“, по името на второто правило за оцеляване в ситуация на зомби апокалипсис. Вижте.

В добавка към този първи поглед научаваме и за едно ново име, което се присъединява към актьорския състав – Розарио Доусън, чиято героиня според някои източници ще се казва Невада. Ако помните, имената на героите в първия филм идваха от тяхната географска принадлежност. Сред останалите нови попълнения сред актьорите са Зоуи Дойч като Мадисън и Аван Джогия като Бъркли.

зоуи дойч

Зоуи Дойч

Що се отнася до сюжета на „Zombieland: Double Tap“, както можете да се досетите, на този етап няма почти никаква информация. Това, което знаем, е, че действието на зомби вакханалията ще се случва около Белия дом и (широката) околия, познатите ни герои ще се срещнат с нови колоритни оцелели и трябва да се справят с много нови видове зомбита, които са еволюирали през изминалото време от първия филм. Но най-вече, те трябва да се изправят пред растящите болки на тяхното импровизирано семейство.

Радваме се, че след толкова години и един болезнен телевизионен сериал, това продължение най-накрая се осъществи. Стискаме палци „Zombieland: Double Tap“ да носи свежестта и духа на оригинала. Надеждите ни за това са в завръщащите се сценаристи Рет Рийз и Пол Уърник (които са отговорни и за двата „Дедпул“ филма) и режисьора  Рубин Флейшър, който, за съжаление, през 10-те години от „Zombieland” насам не е правил нищо качествено. Стискаме палци.

Премиерата на „Zombieland: Double Tap“ е на 11 октомври 2019.

плакат

коментари
 
Отговорете »

 
 • Plamen
  2019-01-30 at 13:21

  Джеси Айзенбърг си е същия галфон, а тази малката е неразпознаема. Иначе изглежда супер, чакаме трейлър.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-01-30 at 17:39

  Xeм се кефя, хем като знам Флайшър какви глупости изсра след иначе чудесния първи Зомбиленд, си имам повече от едно наум за втория.

  Отговор

Коментирайте