Играй и спечели с „Нито звук“ на Джон Кразински с Емили Блънт (кой спечели)

от на 2018-04-11
 

Играта приключи, благодарим на всички участници! Одеяло за пикник и фенер за къмпинг от „Нито звук“ печелят:

Симеон Иванов
Гергана Стамболийска

Честито!

Наш представител ще се свърже с тях, за да уточним как да получат наградите си.

Минималистичният хорър-трилър „Нито звук“ („A Quiet Place“), на Джон Кразински („Офисът“, „13 Hours“, „Tom Clancy’s Jack Ryan“), се превърна в един от най-големите хитове на годината, като си спечели както одобрението на критиката, така и на обикновените зрители, които се изсипаха на тълпи в киносалоните през изминалия уикенд в САЩ. Очакванията са, че същото ще се случи и у нас, този петък, 13 април, когато филмът тръгне и по родните екрани.

Нито звук“ разказва за семейство, което живее в изолирана хижа в гората и трябва да пази почти пълна тишина, за да не предизвика вниманието на невидима заплаха, която е довела до смъртта на милиони хора и рухването на цивилизацията ни. В главните роли влизат Джон Кразински, носителката на „Златен глобус“ Емили Блънт („Момичето от влака“, „Дяволът носи Прада“, „Looper: Убиец във времето“), Ноа Джуп („Райско кътче в ада“) и глухонямата Милисент Симъндс („Свят измислен, пълен с чудеса“).

Във връзка с родната премиера на „Нито звук“ двама от нашите читатели могат да спечелят тематични оригинални награди от филма – одеяло за пикник и фенер за къмпинг.

nito-zvuk-igra-1 nito-zvuk-igra-2

За да участвате в томболата, която ще определи победителя, трябва да отговорите правилно на въпроса по-долу:

Колко милиона спечели Нито звукна премиерния си уикенд в Съединените щати и Канада?

Верен отговор и координати (иметелефонград) за обратна връзка може да изпращате до 20 април (включително) на адрес [email protected]!

Не публикувайте вашия отговор или координати в коментарите!

nito-zvuk-bg-plakat-1

Не пропускайте „Нито звук“ („A Quiet Place“) в кианта от петък, 13 април.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте