Тилда Суинтън ще участва в „Memoria“ на Апичатпонг Верасетакул

от на 2018-03-19
 

Като огромни фенове на Тилда Суинтън, която скоро ще видим (или по-скоро чуем) в „Isle of Dogs“ на не по-малко любимия ни Уес Андерсън, а след това и в римейка на „Suspiria“ на Лука Гуаданино, просто не можехме да пропуснем новината за следващия ѝ проект. Преди обаче да ви споделим за какво става дума, ето как актрисата избира ролите си:

Винаги първо избирам хората. Още от самото начало знаех, че от приятелството идва разговорът, а от него идва проектът.

Това обяснява защо толкова често работи със стария си приятел Джим Джармуш, с който подготвят поне още един филм, за който, за съжаление, не знаем нищо повече на този етап. Преди това обаче Суинтън ще участва в следващия филм на Апичатпонг Верасетакул („Чичо Бунми, който можеше да си спомни миналите си животи“) „Memoria“, който двамата обсъждат в продължение на повече от десетилетие.

Въпреки че филмът, който изследва колониалната история и страха, който се поражда от колективната памет, ще бъде първото сътрудничество на Суинтън и тайландския режисьор, двамата действително са близки от години и се радваме, че най-накрая ще работят заедно. Ето още няколко коментара на актрисата, от които става ясно защо ни е любимка:

Не виждам много полза в думата „нормално“. Не знам какво означава това. Виждам само проблемите, които причинява на хората и по същия начин смятам, че думата „красота“ също е проблематична, защото ми е трудно да си представя нещо да не е красиво.

Следващите реплики обаче не ни звучат много обнадеждаващо:

Никога не съм възнамерявала да съм на екрана и честно казано, все още е така. Всеки филм, който правя, планирам да е последният. Имам и други неща за правене, които съм изоставила! Може да звучи несериозно, но е истината – никога не съм мислела за себе си като за актриса, все още не мисля за себе си така и нямам никакво намерение да стана актриса.

За наша радост, все още се намират много приятели с проекти, в които Суинтън просто не може да не участва, така че засега поне, краят на актьорската ѝ кариера не се вижда в близко бъдеще. С удоволствие ще гледаме „Memoria“, когато дойде моментът, а дотогава нямаме търпение за поне един трейлър от „Suspiria“.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2018-10-23 at 22:29

  https://thefilmstage.com/news/tilda-swinton-to-star-in-apichatpong-weerasethakuls-new-film-memoria/

  Става дума за 70-те и 80-те години в Колумбия. Времена, в които отвличанията и убийствата са чести явления, а пътуването с кола по магистрали не е препоръчително.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-25 at 12:49

  Аз пък не бих гледал повече нищо, свързано със “Суспирия”. Чакам директно филма.

  Отговор

 • 2018-10-25 at 16:20

  „Memoria“. И моля те, спри да се лепиш след всеки мой пост. Благодаря.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-25 at 16:21

  Моля те, еби си майката.

  Отговор

 • 2018-10-25 at 16:44

  Ти се оказа един много малък, жалък човечец.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-25 at 16:55

  Oh, well 😄

  Отговор

 • 2018-10-25 at 16:55

  “By the way, if anyone here is in advertising or marketing, kill yourself.”

  ― Bill Hicks

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-25 at 17:06

  Това не знам как точно е релевантно, но съм сигурен, че в обърканата ти глава светът е едно по-особено място. Бай дъ уей, първият ми коментар горе беше към новината, а не към поредното твое некадърно мисловно излияние, но явно толкова съм те прещипал, че вече ми го лапаш, дори когато не ти го подавам. Смучи, принцесо, смучи.

  Отговор

 • 2018-10-25 at 17:29

  Ей невменяем шибан търговец, новината е за „Memoria“ – това е друг филм.

  Шибан невменяем търговец.
  Работиш в сферата на PR-а, рекламата и маркетинга.
  Правиш се на интересен с тоалетната си речева култура, която на всичко отгоре е пълна с чуждици.
  Затова използвах Достоевски като антипод на недостойното ти съществуване.

  Търговец на шибана невменяемост.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-25 at 17:38

  We need a doctor here 😄

  Отговор

 • 2018-10-25 at 17:45

  Никой не те чете освен мен, това осъзнаваш ли го?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-25 at 18:06

  То до теб е адресирано бе, moron :)

  Отговор

 • 2018-10-26 at 05:27

  „The name-calling usually starts when things are going downhill fast. According to a psychopath, all of their ex-lovers, colleagues, and friends are crazy, bipolar, jealous, bitter, or in love with them. This becomes very confusing when they start reaching out to those very same people they once denounced to you, using them to triangulate and cause chaos (making the psychopath appear in high demand at all times). Then they toss you in that very same “crazy” bucket, continuing their never-ending cycle of idealizing and devaluing anyone unfortunate enough to cross their path.“

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-26 at 11:57

  Whatever you say, Clarice :-*

  Отговор

Коментирайте