ТВ спот и нов плакат на „Феноменалните 2” на Брад Бърд

от на 2018-03-30
 

Ще бъде феноменално лято! Точно така, всички знаем, че след 14-годишно чакане, този юни и под вещото ръководство на Брад Бърд, Боб, Еластина и цялото им феноменално семейство и приятели се завръщат за ново приключение във „Феноменалните 2“.

Вече видяхме една предварителна олимпийска реклама, която ни убеди, че не става въпрос за изсмукано от пръстите продължение в името на парите, а зад него има идея и интересни теми, които са изключително релевантни на времето, в което живеем в момента. В резултат просто нямаме търпение.

В очакване на първия пълен трейлър на филма, сега получаваме нов телевизионен спот, дебютирал в туитър (вследствие поизрязан). Вижте.

В добавка имаме и нов „летен“ постер, който ще откриете веднага след официалния синопсис.

Любимото на малки и големи феноменално семейство се завръща във „Феноменалните 2“. Този път Хелън (Холи Хънтър) действа като Еластина под светлините на прожекторите, оставяйки Боб (Крейг Т. Нелсън) у дома с Вайълет (Сара Вауъл) и Даш (Хък Милнър) да се справя с всекидневните героизми на „нормалния“ живот. Тази трудна за всички промяна става още по-тежка поради факта, че семейството все още не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и Мразон (Самюъл Л. Джаксън) трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, въпреки че всички са феноменални.

плакат

Сценарист и режисьор на „Феноменалните 2” („Incredibles 2”) е Брад Бърд („Железният гигант“, „Рататуи“, „Феноменалните“). В оригинал ролите озвучават Крейг Т. Нелсън, Холи Хънтър, Сара Вауъл, Хък Милнър, Самюъл Л. Джаксън, Боб Оденкърк, Катрийн Кийнър, София Буш, Джонатан Банкс, Изабела Роселини и др.

Премиерата е 15 юни.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте