Щатски трейлър на „Final Portrait” на Станли Тучи с Джефри Ръш и Арми Хамър

от на 2018-02-28
 

Имаме чувството, че почти целият свят изгледа най-новия, изключително любопитен режисьорски проект на Станли Тучи „Final Portrait” и останахме само ние и американците. Но скоро те отново (и както винаги) ще са „напред с материала“, тъй като филмът си има официалната премиерна дата за Щатите, докато при нас положението знаете какво е. Надеждите ни бяха за предстоящия София Филм Фест, но оттам не се чува нищо, така че ще го чакаме за домашно ползване.

Ако сте пропуснали да видите предишния трейлър, припомняме, че „Final Portrait” е вдъхновен от действителни събития и представлява „чаровен и скромен” поглед към уникалния артистичен работен процес на художника Алберто Джакомети, който през 1964 г. се е нагърбил със създаването на портрет на неговия приятел – американския автор и любител на изкуството Джеймс Лорд. Джакомети обещава, че позирането ще е кратко и Лорд се съгласява, мислейки си, че не би трябвало да му отнеме много време. Филм за приятелството и красотата, неудовлетвореността, откровението и хаоса на творческия процес.

В ролите на Джакомети и Лорд влизат големият Джефри Ръш и намиращият се в отлична форма Арми Хамър (ако не вярвате, вижте „Призови ме с твоето име“), а компания им правят Клемънс Поези, Тони Шалуб и Силви Тестуд. Вижте новия трейлър.

Пак да кажем, обичаме подобни филми и на базата на рекламите, които ни харесват, отличните отзиви и творческия екип, начело с любимия ни Станли Тучи като режисьор, и винаги страхотния Джефри Ръш и Арми Хамър в главните роли, смятаме, че „Final Portrait” ще ни допадне и с удоволствие ще го гледаме в момента, в който имаме възможност.

Вижте и един нов постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „Final Portrait” е Станли Тучи, а в ролите са Джефри Ръш, Арми Хамър, Клемънс Поези, Тони Шалуб, Силви Тестуд и други.

Американската премиера е 23 март.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Наум Преславски
  2018-02-28 at 17:56

  Този филм отдавна излезе… има 6,5 по десетобалната в IMDB и 77 рейтинг в Metascore. Дано го качът в някой ПИРАТСКИ тракер, защото се съмнявам да има премиера в България.
  Джефри Ръш е големец! Любимец ми е от Карибски пирати, а също така направи зверски роли в The King’s Speech (2010); La migliore offerta (2013) и Genius (2017)!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-02-28 at 18:04

  Любимият ми Ръш е в „The Quills“ :)

  Отговор

Коментирайте