Британски трейлър и плакат на „Annihilation“ на Алекс Гарланд

от на 2018-02-23
 

Днес трябваше да бъде родната кинопремиера на „Annihilation“ („Изтребление“) на Алекс Гарланд, но за съжаление, Paramount продадоха световните права за разпространение на Netflix и вследствие всички в Европа ще трябва да гледаме филма на малкия екран (само американците ще му се радват на кино). Той ще се появи в стрийминг платформата на 12 март, а за да са сигурни, че сме си отбелязали датата точно, получаваме нов трейлър и плакат.

Припомняме, че „Annihilation“ е екранизация на романа „Анихилация“ на Джеф Вандърмиър, част от фантастичната му трилогия „Съдърн Рийч“, и разказва за екип от учени, които влизат в непрекъснато увеличаващ своята площ смъртоносен мистериозен феномен, наречен Зона Х, за да открият начин да го спрат, преди да е погълнал света. Вижте видеото зад кулисите, което хвърля допълнително (но не и твърде много) светлина върху естеството на Зона Х и това, което се случва с живота в нея.

Заедно с трейлъра ви предлагаме да видите един удължен телевизионен спот, поглед зад кулисите, фокусиран върху женският каст на филма, кратко интервю с актрисите и нов плакат на филма.

Трейлър

ТВ Спот

Зад кулисите

Повече подробности за „Annihilation“, очакванията ни за него, както и всички предишни реклами може да откриете в новините ни до момента, а споменатите по-горе интервю и плакат ще откриете веднага след официалния синопсис.

В „Annihilation“ човечеството се сблъсква с мистериозна и смъртоносна територия, наречена Зона Х. След необяснимата си поява преди няколко години, Зона Х непрекъснато увеличава своята площ, разрушавайки всички села и военни бази по пътя си и ако хората не открият начин да спрат разширяването ѝ, тя ще започне да поглъща градове и – в крайна сметка – света.

Надеждата за спасение пада на плещите на Лина (Натали Портман) – биолог, част от екип от пет жени учени, които се отправят на невероятно опасна и рискована мисия в Зона Х. Лина рискува собствения си живот, присъединявайки се към привидно самоубийствената експедиция. Тя има и личен мотив да се впусне в това приключение – то ще даде отговор какво се е случило с мъжа ѝ, който се появява изневиделица тежко болен, след като е изчезнал безследно година по-рано в Зона Х, по време на тайна военна мисия.

При навлизането си в Зона Х, петте жени с изненада откриват, че „заразените“ територии са трансформирани в красива и магическа гора. Много скоро обаче те разбират, че външният вид лъже и зад привидната красота на Зона Х се крие истинска опасност. Телата и мислите на учените постепенно се променят под влиянието на Зона Х и те трябва да открият какво се случва, преди да е станало твърде късно.

Неподготвени за умопомрачителния ефект на Зона Х, учените започват да се обръщат една срещу друга в момент, в който имат най-голяма нужда да останат сплотени. Но как да си имат доверие, след като не могат да вярват дори на собствените си мисли…

плакат

Режисьор и сценарист на „Annihilation“ („Изтребление“) е Алекс Гарланд („Ex Machina: Бог от машината“), по поредицата романи на Джеф Вандърмиър. В ролите са Натали Портман, Оскар Айзък, Джина Родригес, Теса Томпсън, Дженифър Джейсън Лий, Соня Мизуно и др.

Премиерата по Netflix е на 12 март.

коментари
 
Отговорете »

 
 • The Bear Jew
  2018-02-23 at 12:49

  Дааам, величайте я все повече тая тъпа телевизия, а пък киното да върви по дяволите…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-02-23 at 12:55

  Всъщност добре, че са Нетфликс, за да спасят филма.

  Отговор

 • radi
  2018-02-23 at 14:08

  За това ли вчера като гледах, го нямаше в програмата

  Отговор

 • heinrich
  2018-02-23 at 21:57

  Колкото повече гледам рекламите, толкова повече се убеждавам, че този филм ще е голямо разочарование……

  Отговор

 • Аксел
  2018-02-24 at 02:12

  Голямо разочарование , очаквах да го гледам на големия екран, но уви, Нетфликс ит из..Просто за мен, за да се усети един филм истински, задължително трябва да се гледа на големия екран.

  Отговор

 • TTT
  2018-02-24 at 10:29

  Само да посмеят The Irishman да не пуснат по кината… Ще им пратя Томи ДеВито и Ники Санторо вкупом да ги оправят

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2018-02-24 at 10:50

  Netflix = 21st Century STV

  Отговор

 • Касабов
  2018-02-24 at 14:15

  книгата не е лоша, тъкмо я подхванах

  Отговор

 • VenC
  2018-02-25 at 20:18

  Вчера го гледах✌?✌?✌?✌?✌??филма е чудесен,а netflix да го ????

  Отговор

 • Dredd
  2018-03-13 at 02:58

  Хмм .. филмчето води до размишления.
  Tова ли ни чака .. сияние, като призма бавно да пречупва съзнанието на киното и бавно да се превърнем в NETFLIX създания?

  Отговор

Коментирайте