Първи официален поглед към Крисчън Бейл в „Hostiles” на Скот Купър

от на 2017-08-23
 
Скот Купър и Крисчън Бейл на снимачната площадка на „Out Of The Furnace”

Скот Купър и Крисчън Бейл на снимачната площадка на „Out Of The Furnace”

Отдавна сме се убедили, че Крисчън Бейл може да изиграе всичко. Прекрасно е, че в нашето съвремие съществуват подобни актьори, защото с удоволствие и трепет очакваме всяка следваща негова роля, като можем да бъдем абсолютно сигурни, че превъплъщението му ще зависи от уникалното сработване със съответния режисьор. И както бяхме убедени, че „Out Of The Furnace” е умел драматичен разказ, попаднал в подходящите режисьорски ръце с точен и страхотен актьорски екип, така и в случая с „Hostiles” можем да заложим на същата сигурност. Не само защото сценаристът-режисьор е същият – Скот Купър („Crazy Heart”, „Black Mass”), не само защото главната роля отново е поверена на мистър Бейл, а и поради традиционния интерес у публиката към уестърна и носталгичното и често приключенско връщане в миналото.

Непосредствено преди международната премиера на „Hostiles” в програмата на филмовия фестивал в Торонто, имаме възможност да видим Крисчън Бейл в първи официален кадър от филма, за да се уверим, че му отиват и мустаци по модата от края на XIX век, и военната куртка от онова време.

8E9A6510.CR2

Историята е от 1892 година и разказва за един легендарен капитан от щатската армия (Крисчън Бейл), който след известно колебание се съгласява да придружи един умиращ главатар на чейените (Уес Стъди) и неговото семейство обратно към земите на неговото племе. Пътуването е мъчително и свръхопасно – от Ню Мексико до полята на Монтана, като междувременно бившите врагове срещат една млада вдовица (Розамунд Пайк), чието семейство е избито в равнините. Заедно те трябва да намерят сили да превъзмогнат всички трудности, включително враждебните команчи и престъпните злодеи, които неизбежно срещат по пътя…

В актьорския екип на това драматично приключение с образователно исторически характер (особено за младите американчета, свикнали да джвакат пуканки в киното) са включени още Бен Фостър, Джеси Племънс, Адам Бийч, Рори Кокрейн, Корианка Килчър и др. Оператор на филма е Масанобу Такаянаги („Spotlight”, „Out Of The Furnace”), а композитор на музиката е Макс Рихтер („The Leftovers”, „Валс с Башир”).

Все още няма премиерна дата за новия филм на Скот Купър, очаква се по време на фестивалната му обиколка да си намери разпространители.

коментари
 
Отговорете »

 
 • UZUMAKI
  2017-08-23 at 16:52

  „Crazy Heart” е супер, а „Black Mass” беше окей.

  Отговор

  • movieman (Стефан)
   2017-08-23 at 20:24

   Аз чакам някакво изкупление, след „Crazy Heart“ и „Out of The Furnace“, „Black Mass“ си беше доста средняшко разочарование (за режисьора, потенциала на историята и превъплъщението на Деп).


  • UZUMAKI
   2017-08-23 at 20:32

   За мен беше гледаем, но форгетъбъл филм.


  • Mad Max
   2017-08-23 at 20:38

   Съгласен съм с Бла, „Black Mass” беше гледаем, но форгетъбъл. Разликата с предишните филми на Купър е, че в „Black Mass” сценарият не е негов.


 • Цвети
  2017-08-23 at 23:43

  Ох, много ми е вълнуващо…даже Пайк и Бейл стоят добре един до друг, не непременно в смисъла на двойка. И двамата имат излъчване на отчуждение. А Купър харесал Пайк във видеото на Масив Атак. ох. Бейл си го харесвам всякак, там няма коментар. В The Promise, който чинно си изгледах заради Крис Корнел, той беше най-хубавото нещо. Чакам всичко по реда си, тийзър, трейлър и те така.
  Светли, благодаря :)

  Отговор

Коментирайте