Нов трейлър на „Goodbye Christopher Robin” с Донал Глийсън и Марго Роби

от на 2017-08-04
 

Untitled1

От самото начало на работата по „Goodbye Christopher Robin” ни преследва усещането, че ни очаква трогателна и очарователна, макар и малко старомодна приказна история. Не само защото става въпрос за любимото на незнайно колко поколения мече на име Пух и неговите приятели Прасчо, Заека, Тигър и Йори, но и защото се запознаваме с неговия създател и с момченцето, на което са посветени историите за Пух – Кристофър Робин.

С „Goodbye Christopher Robin” режисьорът Саймън Къртис („My Week With Marilyn”, „Woman In Gold”) доказва за пореден път, че има специален усет към филмите в епоха, а и поредният трейлър на филма предлага пътешествия в отминалите (не толкова отдавна) времена.

Как са се родили историите за Мечо Пух? „Goodbye Christopher Robin” предлага поглед към отношенията между обичания детски автор А. А. Милн (Донал Глийсън) и неговия син Кристофър Робин (Уил Тилстън), чиито играчки са вдъхновението за магическия свят на „Мечо Пух”. Заедно с майката Дафни (Марго Роби) и бавачката Олив (Кели Макдоналд), малкото момче и семейството му са поразени от международния успех на книгите – очарователните, простички истории носят надежда и утеха на англичаните след ужаса на Голямата война в началото на ХХ век. Интересна и до голяма степен плашеща за семейството е ситуацията, в която изпадат, когато очите на целия свят се насочват към Кристофър Робин – как ще се отрази славата на всички тях?

Очакваме с нетърпение филма и заради приказките, които обичаме, и заради любопитството ни към превъплъщенията на Донал Глийсън и Марго Роби. А що се отнася до самия Кристофър Робин – не се съмняваме, че зад чаровните тръпчинки на младежа се крие будно и способно дете, което ще очарова дори съвременните, скептични към всичко, зрители.

download

Fox Searchlight са насрочили премиерата на „Goodbye Christopher Robin” за 29 септември във Великобритания и 13 октомври в Щатите.

 

коментари
 
Отговорете »

 
 • Laveol
  2017-08-04 at 12:26

  Много е тегава историята по-натам. Като четох за отношенията им след като Кристофър пораства, се разочаровах съвсем по-малко от момента, в който осъзнах каква е мотивацията на Карол да пише за малката Алиса.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-08-04 at 17:07

  Бих го гледал с любопитство, но далеч не съм хайпнат.

  Отговор

Коментирайте