Трейлър тийзъри и постери от „Тъмната кула” по Стивън Кинг с Идрис Елба и Матю Маконъхи

от на 2017-05-03
 

Последния път, когато писахме за „Тъмната кула” по повод дебюта на първия официален постер, прогнозирахме, че предвид наближаващата (ужким финална) премиерна дата на филма, няма да ни се наложи да чакаме дълго, за да видим и първия трейлър. Оказа се, че не сме били съвсем прави, тъй като се изтърколи повече от месец, а все още не сме видели такъв. Вярно, че тези 40-тина дни са нищо в сравнение със седемгодишната епопея бележеща пътя на проекта към екрана, но все пак си е доста време.

Но както и да е, важното е, че чакането практически приключи, защото първият трейлър се очаква по-късно днес. И този път не става въпрос за прогнози, а за официална информация, подкрепена със сериозно количество реклами, обявяващи очаквания дебют. А рекламите включват два трейлър тийзъра, фокусирани върху Роланд (Идрис Елба) и Човека в черно (Матю Маконъхи), три динамични постера и два обикновени.

Не сме сигурни дали знаете, но вариант на първия трейлър на „Тъмната кула” беше изтекъл преди време и отзивите за него бяха меко казано ужасни. Надяваме се, че от Sony са успели да спасят положението и по-късно ще видим нещо, за което си заслужава да се ентусиазираме. Макар че не разчитаме много, тъй като и за самия филм не се чуват никак добри неща. Нека обаче изчакаме рекламата преди да коментираме.

Вижте и споменатите по-горе постери (динамични и обикновени), които намираме за доста лоши, но преди това се запознайте с последната версия на официалния синопсис:

Джейк Чеймбърс (Том Тейлър) е 11-годишно, търсещо приключения момче, което открива следи за съществуването на друго измерение, наречено Средната земя. Следвайки мистерията, той е пренесен в Средната земя, където среща обитаващия граничната зона рицар (стрелец) Роланд Дисчейн (Идрис Елба), който е на мисия да открие Тъмна кула, издигаща се в Крайния свят и представляваща сърцето на целия свят, където се надява да достигне центъра на пространство-времето и да спаси от унищожение Средната земя. Но с множество чудовища и злия магьосник Уолтър Падик (Матю Маконъхи) по петите им, нетипичната двойка открива, че задача може да е трудна за изпълнение.

Be ready to step into the world beyond our own. Come back to this page and check out the first trailer for #DarkTowerMovie tomorrow.

A post shared by Columbia Pictures Philippines (@columbiapicph) on

dark-tower-poster-2-20170503 плакат

Снимки от филма, както и всякакви подробности за проекта, може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Тъмната кула” е Николай Арсел, който е и съсценарист наравно с Андрес Томас Йенсен, Акива Голдсман и Джеф Пинкър. В ролите са Идрис Елба, Матю Маконъхи, Аби Лий, Том Тейлър, Джаки Ърл Хейли, Фран Кранц, Клаудия Ким, Майкъл Барбиери и Катрин Уинки.

Премиерата е 4 август 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Чернев
  2017-05-03 at 11:18

  Да „дам своите 50 цента“ по цялата сага The Dark Tower. Първо, според мен Sony объркаха сериозно, ама много сериозно нещата. И не, не мисля, че трябваше филмът да бъде рекламиран с двуциферено число трейлъри и тийзъри. Просто можеше да бъдат пуснати повече… други рекламни материали, които да са придружени от малко контекст за всичко случващо се.

  Второ – Sony създават впечатление, че а) не им пука особено как ще се представи филмът (все пак беше изместен с още седмица заради „великия“ Emoji movie) и б) нямат ясна идея как и по какъв начин да развият историята в дългосрочен план. Ще има ли сериал, няма ли да има… Коя част от коя книга ще бъде във филм, коя част в сериала… Мъгла…

  Трето – целият нов „подход“ към историята за мен създава повече въпроси и неясно, отколкото да решава някакви проблеми.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-05-03 at 13:37

  Шитница.

  Отговор

Коментирайте