Нов трейлър на „The Mummy“ с Том Круз и Ръсел Кроу

от на 2017-04-03
 

Не останахме супер развълнувани след първия трейлър на „The Mummy“. Както уточнихме и тогава, гледаме на предстоящия филм в най-добрия случай като на guilty pleasure, какъвто беше и римейка с Брендън Фрейзър. Вчера се появи нов трейлър и бързаме да ви го представим (заедно с негативния ни коментар). Преди това обаче, припомнете си за какво ще става въпрос в новия пясъчен екшън:

Древна кралица (София Бутела – „Kingsman: Тайните служби”, „Стар Трек: Отвъд”), чиято съдба е несправедливо отнета, би трябвало да е затворена за вечни времена в гробница под безмилостната пустиня. Но в наши дни озлобената кралица се събужда и с нея се пробуждат и ужаси отвъд човешкото въображение.

От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон, „The Mummy” съчетава неочаквано напрежение и вълнения в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.

От този трейлър разбираме историята на мумията и нейната мотивация. Разбираме и още нещо – че филмът няма да го бива. Дори да сме имали някакви съмнения, че продукцията може да предложи някакви развлекателни качества, видяното по-горе категорично ни убеждава, че Universal не започват добре опита си да вдъхнат нов живот на вселената си от чудовища.

Оставяме ви с един нов плакат:

плакат

Hoвата версия на „Мумията“ е режисирана от Алекс Курцман („Хора като нас“) по сценарий на Кристофър МакКуори и Джон Спейтс, а в ролите са Том Круз, София Бутела, Кортни Б. Ванс, Джейк Джонсън, Анабел Уолис, Хавиер Ботет, Ръсел Кроу и дp.

Премиерата е 9 юни.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2017-04-03 at 13:07

  Пак ни показаха целия филм.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-04-03 at 13:47

  Отврат.

  Отговор

 • radi
  2017-04-03 at 14:29

  Гарантирам че от Мумията 3 ще е по-добър :)

  Отговор

 • toto
  2017-04-03 at 15:08

  Дори Paint It Black не може да спаси това безсмислено видео… един филм който няма да гледам определено.

  Отговор

 • 2017-04-03 at 15:16

  Една бомба да хвърля. На мен ми харесва трейлърът. :) Напомни ми на първите два с Брендън Фрейзър, а те са ми абсолютен гилти плежър. :)

  Щях да се зарадвам на нещо по-мрачно в традициите на старите филми, но и на биг бъджет фън ще се изкефя. Така че.. :) :)

  Отговор

 • Черневч
  2017-04-03 at 15:42

  Силно се съмнявам някой да е очаквал ранен кандидат за Оскар с този филм. Плюс Алекс Кърцман, чиято работа винаги е по-скоро meh, отколкото нещо запомнящо се. Круз само дето малко ми изглежда сякаш е дошъл с материала си за „Mission Impossible“.

  Най-сериозният проблем към този момент изглежда сякаш филмът ще бъде по-концентриран към създаване на кино вселена, а не за разказване на история.

  Отговор

 • Suicidal
  2017-04-03 at 16:08

  София Бутела е доста мръсна и това дава допълнителна точка;)

  Отговор

 • Dorrian
  2017-04-03 at 17:55

  И на мен ми хареса. Изглежда доволно B.

  Отговор

 • pavel717
  2017-04-03 at 20:02

  освен да гадаем, коя ще е следващата песен
  на „Ролинг Стоунс“ дето ще вместят в бъдещ трейлър на тъп филм…

  Отговор

Коментирайте