Първи поглед към актьорския състав на „Хищникът” на Шейн Блек

от на 2017-02-21
 
Шейн Блек

Шейн Блек

След като чинно следихме развитието на „The Predator“ на Шейн Блек, накрая малко поизостанахме с новините за последните кастинг попълнения, сред които имаше едно-две интересни имена. Сега обаче получаваме прекрасен повод да наваксаме, тъй като по повод началото на снимките на филма, Блек разпространи първия поглед към (част от) главните действащи лица.

На снимката, облечени в „официалните си екипи”, виждаме Стърлинг К. Браун („The People v. O.J. Simpson”), Треванте Роудс („Moonlight”), Бойд Холбрук („Narcos”), Оливия Мън („X-Men: Апокалипсис”), Кийган Майкъл Кий („Key & Peele”) и малкия Джейкъб Тремблей („Стая”). Все още няма кой знае колко детайли кой кой е (извън едно-две имена и професии), затова няма да се спираме на тази информация. По-интересното е това, което споделя за героите Шейн Блек, когото също виждаме на снимката:

Чудим се това „Also, killers” какво означава. Всъщност не, не се чудим, а се надяваме да е нещо различно от това, което видяхме в разочароващия „Хищниците” на Нимрод Антал и  Робърт Родригес, където всички герои бяха убийци. Ето какво споделя Блек:

Смятам, че ще е интересно да вземем група надеждни хора – един от отличителните белези на първия филм беше, че хората бяха забавни, „self-referential” и много корави. Не знам дали ще се отклоняваме много от това, но има поне няколко фактора, които умишлено избрахме, за да не ги направим просто група напомпани здравеняци.

В допълнение, Шейн Блек разпространи и още един туйт, касаещ рейтинга на филма.

Феновете могат да са спокойни, че няма да имаме някаква „pussy” версия, макар че един „R” рейтинг филм не прави. Справка „Пришълците срещу Хищникът 2”.

Тепърва ще научаваме подробности за „The Predator“ (досега имаше доста информация, но тя непрекъснато беше опровергавана или променяна в движение, затова се въздържаме да споделяме – единственото, в което сме сигурни, е, че филмът ще е едновременно продължение и рибут на класиката с Арнолд Шварценегер „Хищникът”) затова „stick around!” за още новини по темата.

The Predator“ се очаква в кината на 16 февруари 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ахмед
  2017-02-21 at 12:43

  Прилича ми на снимка от каста на „The Walking Dead“ :)

  Отговор

 • Gogoto
  2017-02-21 at 12:59

  Spoiler Alert: Негрите умират първи, после белчовците и накрая остават мацката и малкия фърфалак.
  Иначе по принцип ми е доста любим франчайз и най-вероятно ще го гледам.

  Отговор

 • 2017-02-21 at 13:14

  Доста невдъхновяваща снимка. Да видим визията каква ще е.

  Отговор

 • Riddick
  2017-02-21 at 13:26

  Бре, значи все пак ще го бъде тоя филм…….. все си мислих, че нещо ще му се „случи“

  Отговор

 • d4
  2017-02-21 at 17:05

  Оригиналният Хищник е топ ъф дъ топс…Сори, това отсега яко намирисва на чекия ала малоумното продължение с Броуди

  Отговор

 • G13Labs
  2017-02-21 at 17:11

  Ако малкият не умре още първите сцени, тоя филм няма да има топки

  Отговор

 • 2017-02-21 at 18:55

  сега покрай Logan е на мода хлапета в R-rated филми.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-02-21 at 18:58

  Реално покрай прехваления „Deadpool“ започна въпросната мода – може би единственото наистина смислено нещо в тоя филм 😀

  Отговор

  • 2017-02-21 at 22:11

   ЪОная с дъвката не беше толкова малка бе. Ама може би си прав. Нямам против тая комбинация де. Някои ги дразни. :) Aliens <3


  • UZUMAKI
   2017-02-21 at 23:02

   В „Пришълците“ работеше добре, но то там всичко е десетка. Дано хлапето не олекоти тона и сюжета на филма в новия „Хищник“ – тия филми трябва да сa badass, а не „Ченге в детската градина“.


  • X-Force
   2017-02-22 at 00:33

   Накрая ще се окаже, че малкия играе малък Хищник, който ще гони черните из джунглата хахахахаххахаа Съвсем спокойно може да очакваме нещо такова от Шейн Блек. Иначе съм съгласен – филма трябва да е сериозен. Вкарат ли дете в хорър и почти винаги всичко се прецаква (Aliens е добър пример за сполучлив филм. The Conjuring също).


  • UZUMAKI
   2017-02-22 at 00:56

   От друга страна, вкарването на хлапе ще разчупи малко модела на предните филми, от което франчайзът все пак има някаква нужда. По-скоро имам доверие на Блек, в повечето случаи знае какво прави.


 • сашко
  2017-02-22 at 10:26

  Изглежда като за телевизия не като за кино.

  Отговор

 • Wizard
  2017-02-22 at 10:47

  Хаха, не знам как стигате до такива изводи, на фона на една снимка 😀

  Това, което ми липсва, е малко колорит в каста. Поне един по-сериозен актьор с малко по-мъжкарско излъчване (Бенисио) и всичко щеше да е топ.
  Иначе негрите ще умрат първи, разбира се. Така като гледам ще има и избор.

  Отговор

Коментирайте