Играй и спечели двоен билет за Оскаровия „Лъв: Стъпки към дома”

от на 2017-02-17
 

От днес, 17 февруари, в киносалоните тръгва вълнуваща драма „Лъв: Стъпки към дома”, вдъхновена от невероятната действителна история на Сару Брайърли. Когато е едва на петгодишна възраст, Сару се изгубва в Индия и в последствие е осиновен в Австралия. 25 години по-късно, разполагащ единствено с откъслечните си спомени и помощта на Google Earth, Сару опитва да намери изгубеното си семейство и най-накрая да се завърне в родния си дом.

Лъв: Стъпки към дома” е един от фаворитите за тазгодишните награди „Оскар“ с номинации в шест категории – за най-добър филм, адаптиран сценарий, поддържаща мъжка и женска роля, в лицето на звездата от Беднякът милионер Дев Пател и носителката на „Оскар“ Никол Кидман, както и за операторско майсторство и оригинална музика.

Във връзка с премиерата даваме възможност на един от нашите читатели да спечели двоен билет за филма. За участвате в томболата, която ще определи  победителя, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Колко общо номинации за „Оскар” има Никол Кидман?

Верен отговор и координати (иметелефонград) за обратна връзка можете да изпращате до 24 февруари (включително) на адрес [email protected]!

Не публикувайте вашия отговор или координати в коментарите!

бг плакат

Не пропускайте „ Лъв: Стъпки към дома” само в кината от 17 февруари.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Warrior_of_Light
  2017-02-17 at 17:44

  Колко номинации има или колко номинации плюс награди?

  Отговор

  • penzata
   2017-02-17 at 20:19

   Прав си, въпросът „Колко общо номинации за „Оскар” има Никол Кидман?“ е крайно подвеждащ. Настоявам за уточнение от създателите на играта и кратко описание на етимологията на всяка дума, включена в самия въпрос.


 • UZUMAKI
  2017-02-17 at 18:18

  Верният отговор е в)!

  Отговор

Коментирайте