Три нови ТВ спота от „Kong: Skull Island”

от на 2017-01-21
 

Много накратко, в допълнение към вчерашното екшън-промо на „Kong: Skull Island”, Legendary Pictures and Universal разпространиха още три телевизионни спота, отново залагащи на екшъна и на крийчърите. Виждаме доста нови кадри и научаваме, че и тук, като във всички други филми за Кинг Конг, ще има хора, които ще се борят за спасението на могъщия звяр. Няма как просто, тази тема си е част от историята.

Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=74PG3DgS2R4

Предишните реклами и всякаква информация за филма, може да откриете в новините ни до момента.

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Kong: Skull Island” е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон К. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • hristian
  2017-01-21 at 15:11

  Рекламите са много по-добри от слабия втори трейлър . Изполвайки кадрите от тези тв-спотове, могат да направят финален смазващ трейлър, но някак си без присъствието Райли 😀

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-01-21 at 17:15

  Райли наистина продължава да е непоносим…

  Отговор

Коментирайте