Гледайте пълната версия на „The Escape” на Нийл Бломкамп

от на 2016-10-25
 

През изминалата неделя се състоя очакваната премиера на „The Escape” на Нийл Бломкамп, с който BMW Films рестартират 15-годишаната си изключително успешна поредица от късометражни филми „The Hire”. Клайв Оуен се завръща зад волана и отново се озовава в центъра на интересен екшън сюжет.

Този път Шофьора (Оуен) е нает от Холт (Джон Бърнтал), човека за мокри поръчки на сенчеста био-генетична компания, която е уличена от ФБР в тайно клониране на хора. Те трябва да откарат Лили (Дакота Фанинг) – последния оцелял клонинг, до мистериозен купувач, докато се опитват да избягат от агентите на ФБР. Събитията обаче претърпяват неочакван обрат… какъв точно вижте в краткото филмче.

Не е най-великата късометражка, която сме гледали, нито пък е сред най-добрите от поредицата до момента, но като цяло ни беше приятна за гледане. Всичките досега са приятни, поне за нас. В очакваме сме на следващия епизод.

Заедно със самото филмче бяха разпространени и две задкулисни видеа (едното фокусирано върху създаването на каскадите), както и няколко постера. Вижте ги.

 

the-escape-clive-owen the-escape-dakota-fanning the-escape-jon-bernthal the-escape-bmw-films-poster-20161025

Както казахме и миналия път, надяваме се скоро да разберем имената и на останалите режисьори и актьори, които ще видим в следващите филмчета. Ще се постараем да се включваме по темата, но вие може да следите за информация на BMW Films.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте