Нов пълен трейлър и плакати на „Luke Cage“

от на 2016-09-27
 

Само три дни ни делят от премиерата на „Luke Cage“ и Netflix правят последно усилие информацията за него да достигне до максимално много хора – хора, които вероятно не са запознати с предишните два сериала от телевизионната вселена на Marvel „Daredevil” и „Jessica Jones”, защото ни се струва, че в противен случай щяха да са на линия също като нас, въпреки че не сме най-големите почитатели на образа на Кейдж.

Новият трейлър предлага малко повече подробности за Люк Кейдж (Майк Колтър), за големия злодей на сезона Корнел „Cottonmouth” Стоукс (Махершала Али) и за политическите и социални измерения и мотиви зад техния сблъсък. Въпреки подробностите обаче, не смятаме, че е прекалено спойлърски. Вижте!

Вече бая коментирахме, но искаме още веднъж да кажем, че изпитваме известно притеснение по отношение на Махершала Али. Досега той винаги ни е бил абсолютно един и същи във всяка една роля и ще трябва да покаже нещо, което не сме виждали до  момента, за да успее да бъде адекватен на фона на Винсънт Д’Онофрио, Дейвид Тенант, че дори и Джо Бърнтал от споменатите „Daredevil” и „Jessica Jones”. Надежда има – трейлърите изглеждат добре, така че стискаме палци.

В добавка ви предлагаме и три character постери, които не сме отразявали до момента, включително и един на Али.

плакат плакат постер

В ролите са Майк Колтър, Тео Роси, Франк Уейли, Франки Фейзон, Махершала Али, Соня Брага, Симон Мисик, Ерик ЛаРей Харви, Алфре Уудард и Розарио Доусън.

Всичките епизоди от първи сезон на „Luke Cage” излизат на 30 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Gogoto
  2016-09-27 at 13:23

  Sweet Christmas! Хайпа при мен е налице, даже и без забавните камеота в края на тоя трейлър.
  Али си мисля, че ще е стабилен антагонист, все пак се убедихме, че във Netflixverse-a не работят случайни хора и едва ли кастинг екипа на Luke Cage са такива. Даже Джо Бертнал се справи доста добре и престави един достоверен Punisher.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-09-27 at 13:36

  Изглежда ми все така по-малко интересен от предните сериали по темата, но съм сигурен, че ще е як.

  Отговор

Коментирайте