Трейлър и плакат на „A Most Violent Year” с Оскар Айзък и Джесика Частейн

от на 2014-09-19
 

Джейсън Айзък

Само с два пълнометражни филма в биографията си – „Margin Call” и „All Is Lost”, за първия от които получи и номинация за „Оскар” за оригинален сценарий, Дж. С. Шандор си изгради име на талантлив режисьор и сценарист, който заслужава внимание, и с интерес обръщаме поглед към най-новия му проект. Става дума за криминалната драма „A Most Violent Year” с Оскар Айзък и Джесика Частейн, от която в средата на май видяхме няколко снимки и, ако можем да съдим по първия трейлър, ще циментира позициите на Шандор като един от най-обещаващите млади творци.

Действието на „A Most Violent Year” се развива в Ню Йорк през 1981 – година, през която са регистрирани едни от най-високите нива на престъпност в историята на града – и разказва за имигрант на име Абел (Айзък) и съпругата му Ана (Частейн), които се опитват да постигнат „американската мечта”, възползвайки се от всяка открила им се възможност да разширят бизнеса си, докато вихрещата се корупция, насилие и упадък заплашват да разрушат всичко, което са построили.

Като за тийзър трейлър изглежда прекрасно и определено е филм, който ще очакваме с нетърпение – заради епохата, заради историята и заради творческия екип. Дали пък най-накрая Оскар Айзък няма да спечели заслужена номинация за „Оскар”? Няма да се разсърдим, ако и любимата ни Джесика Частейн „забърше” някоя номинация. Не смятаме, че се изхвърляме, тя абсолютно винаги е на висота.

Вижте и първия постер.

плакат

Режисьор на „A Most Violent Year” е Дж. С. Шандор („Margin Call”, „All Is Lost”), а в ролите са Оскар Айзък, Джесика Частейн, Албърт Брукс, Алесандро Нивола, Дейвид Ойелоуо и Каталина Сандино Морено.

Премиерата е 31 декември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте