Нов 3-минутен трейлъра на „Man of Steel”

от на 2013-04-17
 

Въпреки че дебютира една идея по-късно от обещаното, дългоочакваният нов трейлър на „Man of Steel” е вече тук и ако не друго, нагледно илюстрира обещанието на Кристофър Нолан и режисьора Зак Снайдър, че това ще е епичният „Супрмен”, който феновете очакват от години.

На първо гледане в 4 през нощта изглежда, че филмът ще си има всичко като за качествено лятно комиксово развлечение – драма, екшън, колоритни герои и тук-там кофти ефекти. Ще ни се да го изгледаме още няколко пъти на свежа глава, преди да оформим окончателното си мнение – сигурни сме, че в момента пропускаме един куп любопитни детайли, но на този етап ни се струва, че оценката ни ще е положителна. Все пак не очакваме Оскарови претенции, въпреки сериозната заявка за качествена драматична основа.

Едно от малките неща, на които искаме да ви обърнем внимание, е музиката – както знаете, Ханс Цимер е композитор на филма и ще трябва да се справя с иконичната тема на Джон Уилямс. Не сме съвсем сигурни, че музиката, която чуваме в трейлъра е от самия филм, но определено му пасва.

Вижте като бонус и няколко снимки, част от които вече сме виждали (тук са с по-добро качество), но сред тях има и нови, какъвто е и първият ни поглед към злата героиня на Антие Трауе – Фаора.

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатан и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Zed
  2013-04-17 at 10:15

  Това вече е глуповат екшън, който бих гледал. :)
  п.п
  … Щял да даде на хората идеал, към който да се стремят и те щели да тръгнат след него, да се спъват, да падат, … но след време щели да застанат заедно и той щял да им помогне да постигнат чудеса…
  Айде бе?!?
  И послe Еймито пита, тоя „S“ какъв е ся? И се оказва, че бил надежда, разбираш ли. Тя се опитва да предложи S-думата, за която всички си мислим, ама не успява. А сега де, щом не е думата, за която си мислим, коя ли ще да е?!?
  http://www.amazon.com/Word-Short-History-American-Tradition-Socialism/dp/184467679X
  Знам, че се повтарям, ама тия работи ми вадят очите

  Отговор

 • 2013-04-17 at 11:09

  Може да летиш, а спираш тирове на стоп? Отвъд това, имам пълно доверие на Нолан, че и тук ще направи комиксова сага от ново ниво. Супера не ми е любим, но заслужава най-после епичен филм.

  Отговор

 • 2013-04-17 at 12:16

  @Makedonski
  Спира тировете на стоп,защото още не е открил произхода си.Все пак оттам сигурно започва пътешествието му към истината :)

  Отговор

 • Анонимен
  2013-04-17 at 15:07

  Ей Нолан няма да го разкара тоя Цимер. Преди време слушах една малка част от саундтрака на тоя филм и да ви кажа с изключение на едно, две места Цимер е копирал почти всичко от TDKR.

  Отговор

 • 2013-04-17 at 15:10

  :):):) Пътешествието ти към истината да започне от тираджия на магистралата наистина носи духа на извънземна култура.

  Отговор

 • hristian
  2013-04-17 at 22:34

  Lexcorp на 2.18 😀

  Отговор

 • виво
  2013-04-19 at 01:59

  Като гледам Антие Трауе ми става ясно, защо са си взривили планетата. За съжаление, тя не е била на нея…
  „Супермен“ винаги ми е бил страшно плосък, наивен, лустросан, детски и дразнещ образ. Мазната лимба на Кристофър Рийв във филмите от 70-те има як принос за това! Но не само – не мисля, че досега е правено нещо гледаемо за него. :)
  Не очаквам чудеса, но се надявам, че Снайдер ще направи нещо не много по-лошо от „Пазителите“, въпреки че изходният материал на двата комикса е несъпоставим.

  Отговор

Коментирайте