Нови снимки от „Django Unchained” на Тарантино

от на 2012-05-29
 

Ако може да се вярва на слуховете, първият официален тийзър трейлър на свръх-очаквания „саутърн” на Куентин ТарантиноDjango Unchained”, ще се появи само след няколко дни – кинодебютът му ще е пред копията на „Прометей” – и най-накрая ще можем да получим по-точна представа за това, което ни е подготвил Кю Ти.

Докато дойде този заветен момент, имаме възможност да притъпим болезненото очакване с няколко страхотни нови снимки от филма, които ни навеждат на мисълта, че едва ли това, което ще видим, ще е разочароващо. Още повече, отзивите от седемте минути от филма, показани на наскоро завършилия фестивал в Кан, бяха повече от възторжени.

Django Unchained - Джейми Фокс и Леонардо ДиКаприо

Django Unchained - Джейми Фокс

Django Unchained - Кристоф Валц

Django Unchained - Джейми Фокс и Кристоф Валц

Django Unchained - Джейми Фокс

Куентин Тарантино

Едно нещо е сигурно (и няма нужда да чакаме трейлър за доказателство) и това е, че визуално филмът ще е „пушка”. Що се касае до героите, какво да кажем? Когато ви представихме предишните официални снимки от филма споменахме, че Леонардо изглежда прекрасно и нямаме търпение да го видим като злодей и тук няма какво по-различно да добавим. Същото се отнася и за Кристоф Валц – какво да го обсъждаме, при положение, че всички знаем какво направи той под режисурата на Тарантино. Относно Джейми Фокс, първоначално той ни се струваше малко кофти в това зелено, но му свикнахме и сега даже ни радва.

Но най-любопитното нещо в тези снимки е първото визуално потвърждение на присъствието на легендата Франко Неро, който беше един от първите източници на информация за филма. За съжаление, все още не знаем какво ще е естеството на ролята му, а по тази снимка ни е трудно да преценим.

Django Unchained” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2012-05-29 at 12:50

  Леонардо ще избие рибата с тази роля … 100%

  Отговор

 • Z
  2012-05-29 at 14:05

  Супер каст. Сега и Q да си свърши неговата работа, както си знае и 2012 се очертава без аналог.
  п.п. Не че нещо, ама с тва вталено сакенце, шалче и кобур и шапка като от феншопа, Фокс е… баси роба(пък бил той и … свободен), ама айде все пак е рано да съдим.

  Отговор

 • 2012-05-29 at 22:05

  отново комикс

  Отговор

 • 2012-05-30 at 03:22

  По това вече хайпът е разрешен. :)

  Отговор

 • 2012-05-30 at 12:33

  @MadMax
  И аз съм на същото мнение. Ще разцепи и после ще бъде пренебрегнат от Академията. :(

  @Z
  Има нещо такова! :)

  @пенчу
  Какво имаш предвид?

  @Silver
  Не може да бъде! Без забележки?! Да се запише някъде. :) :) :)
  Чакам да излезе нещо от „The Flight“ да видим тогава какво ще коментираш. :) :)

  Отговор

 • 2012-05-31 at 04:32

  По Cloud Atlas също е позволено. :)

  Отговор

 • Dorrian.Dante
  2012-05-31 at 04:48

  Очертава се силна година и очаквам Джанго да ми стане любимия уаид рилийс за въпросната. Сценарият е КУЛТОВ!!! Куентин е режисьор, който пише за конкретни актьори и много личи.

  Бе и мен нещо не ме кефеше идеята за Фокс (от когото вече ми се повръща) за тоя филм, надявах се Уил Смит да бъде, ама нейсе – почнах да свиквам и с тази идея. Куентин ще го накара да играе against character, а това е всичко от което аз имам нужда.

  Сам Джаксън е вътре – изрудска роля.
  Кърт Ръсел е вътре – изрудска селска роля 😀
  Сашо Барона е вътре – особена touching роля.

  Има сцена в която банда Ку Клукс Клан обсъждат колко са им неудобни маските, защото жената на единия ги била ушила и си била оставила ръцете. Съпругът й обидено отбелязва, че не стига, че и храна за по пътя им приготвила и курабийки, ами и обиждат труда й. След което си тръгва да се прибира.

  Абе… Искам да черпя Тарантино бира 😀

  Отговор

 • 2012-06-01 at 12:41

  @Dorrian.Dante
  Не искам да ти развалям кефа, но по последни данни Саша Барон Коен и Кърт Ръсел са аут от филма. Не се знае, дали героите им ще бъдат рикаснати или ще бъдат махнати от сценария.

  @Silver
  С нетърпение очаквам нещичко (по възможност трейлър) от този филм! :)

  Отговор

 • Dorrian.Dante
  2012-06-01 at 15:56

  Мама му!!!!>?……

  Отговор

 • 2012-06-01 at 19:39

  Подобен филм е правен. С Ли Ван Клиф и Фред Уйлямсън . Макар, че е микс от спагети, американски уестърн и блексплойтейшън филма се движи на ръба на провала.
  Take a Hard Ride
  http://en.wikipedia.org/wiki/Take_a_Hard_Ride
  Така че не очаквайте много.

  Отговор

Коментирайте