Magic Mike” е като някакъв оживял кошмар. Филмът представлява драматична комедия с елементи на романтика, вдъхновена от живота на Чанинг Тейтъм от времето преди да стане филмова звезда (нарочно не използваме думата актьор), когато се е подвизавал като стриптизьор…

Нямаме думи просто! Единствената ни утеха е Стивън Содърбърг, който би могъл, ако не друго, да направи от цялата тази тъпотия поне нещо гледаемо.

Добре де, не изглежда като тотална помия, поне не и до появата на евтината романтична нишка, която изглежда, че ще съсипе всичко забавно, но пак е доста зле. „Чайника” успя да ни изненада приятно с „Внедрени в час”, но сега бърза да ни напомни какво дръвце е всъщност, макар че – на фона на Алекс Петифър, който е в ролята на млад танцьор, който Майк взима под крилото си, за да го образова в тънкостите на занаята – може да успее да блесне.

Ще ни се да кажем също, че Матю Маконъхи направо си е паднал на @*%… мястото. След като се събличаше без повод в почти всички от последните си филми, най-накрая има драматургична причина да го прави и едва ли ще го видим облечен. Вдъхновена фенка, успяла да гледа филма, споделя, че Маконъхи заслужавал награда дори и само за последните 3 минути на изпълнението си, толкова бил добър… Yeah, right!
А сега вижте и тийзър постера, както и две нови снимки от филма.

Magic Mike - плакат

Magic Mike - Чанинг Тейтъм

Режисьор на „Magic Mike” е Стивън Содърбърг, а в ролите са Чанинг Тейтъм, Алекс Петифър, Матю Маконъхи, Адам Родригес, Мат Боумър и Оливия Мън.

Премиерата е 29 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments