Тийзър трейлър на втори сезон на „Игра на тронове”

от на 2011-12-13
 

Ренли Баратеон - "Игра на тронове"

The cold winds are rising”.

Ако сте засичали поне веднъж някой от предишните тийзъри и погледи зад кулисите на втория сезон на продуцираната от HBO телевизионна екранизация на бестселърите на Джордж Р. Р. Мартин от сагата „Песен за огън и лед” озаглавена „Игра на тронове”, значи знаете да не очаквате много, тъй като кадрите в тях са кът.

Въпреки че показва доста повече неща от предишните реклами, най-новият трейлър разпространен от HBO също не е изключение и главният му акцент не е някой впечатляващ кадър, а речта на Станис Баратеон (Стивън Дилейн). „They will bend the knee or I will destroy them”.

http://www.youtube.com/watch?v=sBrsM_WlfV8#!

Не е много, но ние успяваме да се понадъхаме. Вече нямаме търпение да идва април и да се почваме. А за епизода, който ще бъде режисиран от Нийл Маршъл, просто не ни се говори…

Како обикновено, ето официалния синопсис на книгата, както и списък с новите попълнения в актьорския състав:

„Сблъсък на крале” ни пренася в една удивителна, забравена земя на разгул и мъст, на чародейство и войни. Сказание, в което благородни девици пируват с безумци, където брат коварства срещу своя брат и където мъртвите се вдигат, за да тръгнат в нощта. Тук принцеса странства по света, предрешена като момче сираче; рицар на ума гласи отрова за вероломна чародейка; диваци се спущат от Лунната планина, за да опустошат плодните поля в низините.

На фона на кръвосмешение и братоубийство, алхимия и насилствена смърт, цената на славата се мери в кръв. А плячката на победата може просто да се озове в ръце на мъже и жени, притежаващи най-хладната стомана… и най-студените сърца. Защото щом се сблъскат владетелите, трепери цялата земя.

Гуендолин Кристи (Бриен), Лиам Кънингам (Сир Давос Държеливия), Оливър Форд Дейвис (майстер Крессен), Стивън Дилейн (Станис Баратеон), Натали Дормер (Марджъри Тирел), Карис ван Хоутен (Мелисандра Асшайска), Джема Уилан (Йара Грейджой – Аша в романите, но името й е променено в сериала, за да не се бърка с Оша), Нонсо Анози (Ксаро Ксоан Даксос), Том Улашиха (Джакен Х’гар), Кер Логан (Матос Държеливия), Рой Дотрис (пиромантът Халайн), Хана Мъри (Джили), Карл Дейвис (Алтън Ланистър, който не се появява в книгите), Бен Кромтън (Едисон „Скръбния Ед” Толет), Майкъл МакЕлатън (Рууз Болтън), Робърт Пю (Крастър), Патрик Малахайд (Бейлон Грейджой), Даниел Портман (Подрик Пейн) и Иън Хенмор (Пиат Прий).

Предишните новини свързани със сериала, може да прочетете тук.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте