Пърси Джаксън е новият Спайдър-мен?

от на 2010-04-11
 

logan-lerman

Още от мига, в който от „Sony” съобщиха, че приключват взаимоотношенията си със Сам Рейми и Тоби Магуайър и възнамеряват да рестартират поредицата за „Спайдър-мен”, се започнаха спекулации кой ще застане на режисьорския стол и най-вече кой ще надене маската на „your friendly neighborhood” Спайдър-мен.

В интерес на истината името на Логан Лерман бе едно от първите, които се споменаха, но от „THR” много бързо тушираха слуховете. Тогава дори Марк Уеб („500 мига от пролетта”) все още не бе обявен като режисьор. Сега обаче, слуховете се завръщат с пълна сила поради съобщението в „HitFix”, които ни уверяват, че според техния източник Лерман ще е с „почти 100%-ва сигурност” новият Питър Паркър/Спайдър-мен в поне три филма.

Макар и да не сме най-големите почитатели на Логан Лерман, който сме имали възможност да наблюдаваме в „Геймър” и „Пърси Джаксън” напоследък и в „3:10 to Yuma” и „Числото 23” няколко години по-рано, смятаме, че изборът му може да се окаже доста подходящ имайки предвид желанието на Марк Уеб филмът да бъде верен на поредицата комикси за „Ultimate Spider-Man”, където Спайди е все още ученик.

В крайна сметка това, което знаем за рестарта на тази мулти милиардна поредица е, че имаме пълно доверие на Марк Уеб, и подкрепяме всяко негово решение. Направо не можем да повярваме, че от „Sony” са направили такъв смел избор с него.

коментари
 
Отговорете »

 
 • LYUBKA
  2010-04-12 at 11:59

  Mnogo dobar start. S udovolstvie 6te 4akam po-natata6noto Vi razvitie.

  Edna preporaka.

  Mislia 4e komentara bi triabvalo da bade na na4alnata stranica, za da obhva6ta vsi4ko v saita, a ne na otdelnite rubriki v nego.

  Uspeh.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2020-02-27 at 14:26

  С малко закъснение: благодарим ти, Любке! 😀

  Отговор

Коментирайте