Дрю Ханкок е име, което едва ли много от вас са чували. Той работи в сферата на киното и телевизията вече близо двадесет години, но вниманието му винаги е било насочено към второто. Явно човекът е решил, че е време да се ориентира към нещо по-голямо, защото през тези дни дебютира тийзър на дебютния му филм Companion.

Филмографията на Ханкок не е кой знае колко впечатляваща, макар да е работил както като сценарист, така и като режисьор. Все пак пълнометражният му дебют събира редица изгряващи млади звезди в нещо, което е описано като фантастична любовна история с хорър елементи. Този първи тийзър обаче въобще не оставя впечатление за каквото и да е любовно. Дори напротив – нещо много извратено се случва с главните герои.

Вижте и вие първия тийзър на Companion:

Комбинацията между The Notebook и Barbarian звучи повече от абсурдно, но тези кратки секунди само загатват за нещо много зловещо и дори перверзно. Подробности около историята на този етап няма и сюжетът се пази в дълбока тайна. Единствените обещания са за една различна любовна история. Явно ще трябва да почакаме да наближи премиерната дата, за да получим повече информация.

Добрата новина е, че Companion ще бъде с твърд R рейтинг заради насилие, сексуално съдържание и лош език през цялата си продължителност. Warner Bros обединяват сили с New Line Cinema и режисьора на Barbarian Зак Крийгър, тук в ролята на продуцент, за да поднесат филма на зрителите в цялата си прелест по кината в средата на януари месец.

Companion е режисиран и написан от Дрю Ханкок, за който това е пълнометражен кино дебют. В ролите ще видим Софи Тачър, Джак Куейд, Рупърт Френд, Харви Гуилен, Лукас Гейдж, Меган Сури и други.

Премиерата за Щатите е насрочена за 10 януари 2025 година, а за останалата част на света два дена по-рано, на 8 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *