Отдавна се говори за проекта Fast and Loose, в който главно действащо лице е Уил Смит и преди година-две бяхме споделили подробности за сюжета и (евентуалния) ангажимент на Дейвид Лийч към продукцията. Сега Deadline съобщават, че картите са се размесили и при новото раздаване режисьорският ангажимент се е паднал на Майкъл Бей. Финансирането на този наситен с условности екшън е осигурено от Netflix и това ще бъде следващият филм, по който ще работят двамата прочути кинаджии.

Напомняме, че сюжетът на Fast and Loose гравитира около историята на мъж, който се събужда в Тихуана без да знае как е попаднал там и няма никакъв спомен за това кой е той всъщност. След известни перипетии става ясно, че е живял двоен живот – от една страна като свръх богат бос на престъпна организация, а от друга – като самотен ЦРУ агент. Героят ще трябва да разбере кой е бил „истинският“ му живот и към кой от двата иска (или би могъл) да се завърне.

И като казваме Уил Смит и Майкъл Бей, със сигурност си спомняме първите два Лоши момчета. А тъй като и последната част от тази своеобразна поредица явно е акумулирала добри приходи (до момента), Netflix нямат нищо против да дадат шанс на зрелите (57 и 59 годишни!) и опитни актьор и режисьор да им докарат още пари и зрители.

За момента не е много ясно кога се планира да започнат снимките на този криминален екшън, но ако работата по Fast and Loose стартира в началото на 2025, вероятно ще Бей ще бъде готов с пострпродукцията към 2026. Ще се ослушваме за ъпдейти по този проект.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *