Без съмнение в момента манията по истории, които се развиват в кухните на ресторанти, се дължи най-вече на огромния успех на The Bear. Междувременно във Великобритания Стивън Греъм се поддава на напрежението в Boiling Point, а още преди години Брадли Купър изгря като отражението на Антъни Бордейн в Kitchen Confidential. Сега предлагаме един филм, който вероятно ще бъде най-стилизирания участник в тази редица.

Става дума за La Cocinaна мексиканския режисьор Алонсо Руизпаласиос. Филмът е не просто драма в кухнята, но и любовна история, както и разказ за имигранти. Сюжетът проследява хаосът в известен ресторант в Манхатан, когато парите от касата изчезват, а междувременно Педро и Джулия са влюбени и трябва да навигират връзката си, докато работят на едно и също, взривоопасно място.

Вижте трейлъра сега:

Ако до преди гледането на трейлъра, първото нещо, което ни беше хванало окото, беше участието на Руни Мара в главна роля, то този трейлър ни кара да забравим, че тя дори е там. Невероятната красота на всеки един кадър, от черно-белия филтър до това как всеки един е рамкиран до съвършенство, ни убеждава, че La Cocinaще бъде филм, който не е за изпускане. Различните сюжетни нишки със сигурност ще си струват и се вижда, че редовният хаос на кухнята тук е увеличен стократно, но визуалната презентация без съмнение е това, което прави La Cocina изключително любопитен.

Ето го и синопсиса:

По обед в ресторант в Манхатан пари изчезват от касата. Всички нелегални помощник-готвачи в кухнята биват разследвани, а Педро е първият заподозрян. Той е мечтател и винаги създава проблеми, а също така е влюбен в Джулия, сервитьорката американка, която не може да се отдаде на една връзка. Собственикът на ресторанта Рашид е обещал на Педро да му помогне да легализира статуса си. Но едно шокиращо разкритие за Джулия принуждава Педро да извърши действие, което спира работата в една от най-заетите кухни в Ню Йорк завинаги.

La Cocinaе режисиран и написан от Алонсо Руизпаласиос(Gueros, A Cop Movie, Narcos: Mexico). В главните роли са Раул Брионес, Руни Мара, Анна Диаз, Мотел Фостър, Адед Фер и Едуардо Олмос.

Филмът първо ще бъде прожектиран в Лос Анджелис и Ню Йорк на 25 октомври и 1 ноември, след което ще получи и по-широка премиера, за момента с необявена дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *