Wolfman’s once a month, Dracula is all the time. Use your head.

Не е като да не сме били свидетели на странни семейни комбинации – някои от по-възрастните киномани отчетливо си спомнят контраста между бат’ Арни Шварценегер и Дани ДеВито в Близнаци на Айвън Райтман от далечната 1988 година. За предстоящия Brothers се готвим още от пред-пандемично време, като проследихме промените в творческия екип и финално за резултата е отговорен режисьорът Макс Барбакау (Palm Springs).

Филмът разчита на странната комбинация между чудните Питър Динклидж и Джош Бролин, които също го играят близнаци и се заплитат в интересни и играни безброй пъти ситуации, свързани с присвояване на разни чужди и доста ценни неща. Допълнителният „гъдел“ в новата история е намесата и на… майка им, в чиято шантава роля влиза великата Глен Клоуз.

Но стига с уточненията – вижте трейлър на обирджийския екшън!

Отива му на Брендън Фрейзър да перифразира/цитира прочутата фраза на Батман: „I am justice!“, макар и в конкретната напечена и очевидно комедийна ситуация. В актьорския екип на Brothers са се включили наистина впечатляващи, супер-талантливи творци, които не се колебаят да предприемат всевъзможни авантюри. Към вече споменатия квартет не бива да пропускаме да добавим и чаровната Мариса Томей, която – ако искате вярвайте – в началото на декември ще навърши 60 години!

Ето какво гласи официалният синопсис на Brothers:

Един разкаял се престъпник иска да продължи по „правия“ път без прегрешения, но е изкушен от амбициозния си, откачен брат-близнак за един „последен удар“ на другия край на страната. В опит да заобиколят свистящите куршуми, закона и свръх-загрижената си майка, двамата трябва да тестват до краен предел изтънялата си родствена връзка, за да не се окаже, че в един момент са готови буквално да се избият един друг.

Продуценти на екшън-комедията (както се очертава, в най-добрите традиции на този жанр!) са компаниите на Джош Бролин и Питър Динклидж – Brolin Productions и Estuary Films, а също и Mad Chance – Андрю Лазар, както и компанията Legendary Entertainment.

Brothers ще се появи премиерно на екран в ограничен брой щатски киносалони от 1 октомври, а от 17 октомври ще може да бъде открит в платформата Prime Video. Честно казано – нямаме търпение!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *