Тайните животи на свръхбогатия елит винаги са блазнели филмовите творци с това да покажат какво се крие под всичкия лукс и неземна красота. Публиката пък се кефи на разкритията, че богаташите са точно толкова сбъркани, колкото си ги представят, а напрежението между класите никога не е далеч от подобни разкази. В крайна сметка обаче, когато един филм е жанров, той трябва да спазва определени правила и само можем да му стискаме палци да е добре направен, а допълнителните теми са само бонус.

Представяме втори трейлър на Мигни два пъти (Blink Twice), предстоящият режисьорски дебют на небезизвестната Зоуи Кравиц. Предишният път споделихме първия трейлър и страхотния каст на филма, както и някои притеснения, че рекламите разкриват прекалено много. С този нов трейлър това притеснение продължава да съществува, особено имайки предвид, че филмът е не само психологически трилър, но и мистерия, която трябва да се разкрива и от публиката. В същото време ни изглежда доста забавен, добре обмислен и направен и се надяваме това, което виждаме в трейлърите, само да загатва всичките тайни, които сюжетът пази.

Припомняме набързо, че историята разказва за коктейлната сервитьорка Фрида (Наоми Аки), която привлича погледа на милиардера Слейтър Кинг (Чанинг Тейтъм), който я кани на една от легендарните си ваканции на частния си остров, заедно с всичките му останали приятели богаташи. Под привидния лукс обаче се крият тъмни тайни, които не чакат дълго, за да започнат да изплуват на повърхността.

Вижте новия трейлър, както и кратко видео зад кулисите сега:

Ето го и официалният синопсис:

Когато милиардерът от технологичната индустрия Слейтър Кинг се запознава с коктейлната сервитьорка Фрида на благотворителната му гала, между тях прехвърчат искри. Той я кани тя да се присъедини към него и приятелите му на мечтана почивка на частния му остров. Там е рай. Диви нощи се превръщат в окъпани от слънце дни и всички се забавляват страхотно. Никой не иска пътуването да приключи, но когато започват да се случват странни неща, Фрида започва да се съмнява в реалността. Нещо не е наред с това място. Тя ще трябва да разкрие истината, ако иска да се измъкне жива от това парти.

Мигни два пъти (Blink Twice) е режисиран от Зоуи Кравиц, която е и автор на сценария заедно с Е. Т. Файгенбаум, работил по High Fidelity. В главните роли са Наоми Аки, Чанинг Тейтъм, Крисчън Слейтър, Саймън Рекс, Хейли Джоел Озмънт, Адрия Арджона, Кайл Маклохлан, Джина Дейвис и Алия Шаукат.

Премиерата ще бъде на 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. милиардера Слейтър Кинг (Чанинг Тейтъм), който я кани на една от легендарните си ваканции на частния си остров, заедно с всичките му останали приятели богаташи. Под привидния лукс обаче се крият тъмни тайни, които не чакат дълго, за да започнат да изплуват на повърхността
    ***
    Wow… Много оригинално. Остров, богаташи, тайни, болно общество, наказание, изкупление… Съвсем не го гледах наскоро.
    Както и още няколко пъти, но с други локации и завръзки…