Кристофър Боргли е един от младите режисьори, които без съмнение от тук нататък ще следим най-изкъсо. Миналата година той направи Dream Scenario – един от поредицата филми на Никълъс Кейдж, които напоследък не изпускаме. Преди това пък беше дебютирал със Sick of Myself (Sik Pyke) и двата филма заедно ни показаха, че това ще бъде режисьор, на който ще обръщаме внимание задължително. Неговите филми са авторски, иновативни, не влизат лесно в рамки и винаги предизвикват дискусия – с една дума, винаги са интересни са и искаме да гледаме повече от тях.

Сега обръщаме поглед към следващия му проект, за който може още да не се знае много, но от сега си го слагаме в списъка с „задължителни“. Боргли ще напише и режисира филмът The Drama, където главните роли ще бъдат поети от Зендея и Робърт Патинсън. В никой случай не бихме казали, че Никълък Кейдж не е огромна звезда, човекът е легенда и то напълно заслужено, но все пак трябва да отбележим стремглавото изкачване на Боргли в киноиндустрията – от един напълно независим филм, през такъв с едно голямо име и продуцент Ари Астър и A24, до втора колаборация с известното студио и кастване на едни от най-популярни актьори на планетата.

Разбира се, в днешно време това съвсем не значи, че филмът ще направи ужасно много пари, филмови звезди, които да „отварят“ филми вече почти няма. Без съмнение обаче The Drama ще събере повече внимание с този каст, отколкото с някои не толкова високопрофилни имена. Зендея вече я гледаме във все по-сериозни роли и в Претенденти ни хареса много, така че ни се струва, че стига оттук насетне да успява да си подбира добре проектите (за което този е чудесно начало), може и да се превърне в не просто известна, но изключително интересна актриса.

Всъщност можем накратко да ѝ пожелаем да изгради кариерата на Робърт Патинсън – един път вече подсигурил си славата и парите, той от години си избира доста интересни и различни проекти, в които работи с някои от най-креативните и любопитни творци. Кефим му се много и ще се радваме да ги видим двамата на екран.

Премиерна дата за The Drama все още не е обявена, но със сигурност ще следим проекта за още подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *