Един от най-талантливите и разнообразни артисти в Холивуд в момента със сигурност е Доналд Гловър. Той се подвизава като актьор, сценарист, продуцент и режисьор, но също така и като певец – под псевдонима си Childish Gambino е отговорен за огромни хитове. Намираме всяко  негово начинание за интересно и заслужаващо вниманието ни, още от когато спечели сърцата ни в Community. Сега отправяме поглед към новия му проект.

Филмът, в който Гловър изпълнява главната роля, но също така режисира, се нарича Bando Stone and The New World. Историята разказва за титулярния Бандо, певец, който се събужда на мистериозен остров, където е един от последните оцелели, заедно с млада жена и детето ѝ. Те заедно трябва да се пазят от странни чудовища, които ги преследват, а Бандо няма особено много умения за оцеляване, с които да допринесе.

Вижте трейлъра сега: 

Определено изглежда като нещо специфично и уникално, със свой си стил. Визуалните ефекти са странни по един видимо търсен начин, което ни подсказва, че визията вероятно е изпипана с причина. Чувството за хумор освен това доста ни допада, струва ни се нежно подигравателно, сякаш Гловър и целият филм не се взимат особено насериозно. Като цяло винаги сме били фенове на експериментите в рамките на научната фантастика, особено от хора, за които знаем, че са талантливи, така че стискаме палци Bando Stone and The New World да се е получил. Любопитно е също така това, че филмът е написан от човек с името Еви Уайлдър, което не съществува в интернет преди обявяването на този проект, така че практически със сигурност е псевдоним на някого.

Разбира се, другата причина Bando Stone and The New World да трябва да бъде следен е, че Доналд Гловър е обявил, че саундтакът към филма ще бъде последния албум на Childish Gambino, след което псевдонимът и персонажът ще бъдат пенсионирани. Винаги сме скептични към подобни ранни обявления за пенсия, но ако това е вярно, за всички фенове на Gambino, това ще бъде важно събитие. Отдолу прилагаме и първата песен от саундтрака, която вече излезе като рекламен материал.

Bando Stone and the New World е режисиран от Доналд Гловър по сценарий на Еви Уайлдър. В главните роли са Доналд Гловър и Джесика Ален.

Официална премиерна дата за момента не е обявена, но със сигурност ще бъде преди края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *