Докато моделът на Netflix продължава, до голяма степен, да изглежда, че се придържа към максимата на Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече“, все пак от време на време те също решават, че ще се включват в надпреварата на „престижната“ телевизия. Със сигурност такъв опит беше Ripley по-рано тази година, а сега ще споделим за още един такъв сериал, който вероятно ще има по-лимитирана публика от някои от продукциите им, но феновете като нас няма как да го пропуснат.

Става дума за Sirens, който ще бъде оглавен от прекрасната Джулиан Мур. Сериалът разказва доста любопитно звучаща история, в която жена решава, че трябва да измъкне младата си сестра от работата, на която се е хванала, защото атмосферата все повече започва да приближава секта, а отношенията между младата сестра и шефката ѝ стават все по-зловещи.

Определено първото нещо, което ни привлича в целия проект е каста. Джулиан Мур, разбира се, е безгрешна и няма какво да обясняваме коя е. Към нея се присъединява актьорски състав, който е изпълнен с познати имена, които също така нямаше да сложим на едно място сами. В двете други главни роли (предполагаме на сестрите, въпреки че това не е потвърдено), ще влязат Мили Алкок и Меган Фейхи. Алкок е известна най-вече с превъплъщението си като младата Ренира от първия сезон на Домът на дракона, но препоръчваме жестоко и австралийския сериал Upright, в който тя има главна роля. Меган Фейхи пък от известно време се появява в много телевизионни роли, като е най-добре позната от втория сезон на Белият лотос. Мъжките роли са поверени на Кевин Бейкън, друга абсолютна легенда и Глен Хауъртън, който може да е най-добре познат от дългогодишното си участие в It’s Always Sunny in Philadelphia, но миналата година заслужи всичките ни адмирации с ролята си в BlackBerry.  

С една дума този блестящ актьорски състав ще разиграва история, която ни звучи доста интересно и ангажиращо, което са предостатъчни причини да се интересуваме от Sirens. Ето го и официалният синопсис:

Девън смята, че малката й сестра Симон има много притеснителни взаимоотношения с шефката си, мистериозната богаташка Микейла Кел. Наподобаващият секта живот на Микейла е изпълнен с лукс и действа като наркотик на Симон, а Девън е решила, че е време за намеса. Когато Девън намира сестра си, за да й каже „Какво, по дяволите?“, тя не предполага какъв сложен опонент ще се окаже Микейла. Историята се развива в продължението на един експлозивен уикенд в луксозното имение на плажа на богаташката и представлява мрачно хумористичен, пронизващ поглед върху жените, властта и класовите различия.

Sirens ще бъде ръководен от Моли Смит Мецлър, която преди е работила с Netflix по изключително добре приетия Maid.

За момента не е обявена премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *