Като отдавнашни и добри приятели, Мат Деймън и Бен Афлек продължават да правят планове за бъдещето, които включват съвместни проекти. След като създадена от двамата актьори компания Artists Equity продуцира спортната драма Air и реализира поредицата City on the Hill, на която Деймън и Афлек са изпълнителни продуценти, старите дружки планират работа по нов проект, озаглавен RIP, а негов режисьор ще бъде Джо Карнахан (The Grey, Smokin’ Aces, Boss Level).

Отдавна не сме споменавали името на Карнахан, но сме сигурни, че той ще се справи с идеята за новия проект на старите приятели – за момента за него се знае само, че ще бъде криминален трилър. Очакванията са снимките на RIP да започнат още тази есен и макар да няма заявен интерес от страна на разпространител, когато се разшуми достатъчно около сюжета и участието на Деймън и Афлек – ще се появят оферти и за показ в киносалони, и за потенциален стрийминг договор.

Нужно е да добавим, че компанията Artists Equity беше продуцент на документалния филм The Greatest Love Story Never Told за Amazon MGM Studios, както и на Small Things Like These с участието на Килиън Мърфи, чиято премиера беше на фестивала в Берлин и получи „Сребърна мечка“ за изпълнението на Емили Уотсън.

Ще се ослушваме за допълнителни подробности около проектите на компанията, която ръководят Бен Афлек и Мат Деймън – 26 години след като спечелиха легендарния Оскар за сценария на Добрия Уил Хънтинг.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *