Само преди няколко дни споделихме, че Робърт Патинсън и Паркър Фин обединяват усилия над бъдещ римейк на култовата класика Possession. Преди това обаче ще можем да се насладим на друг филм на Фин, който се очаква да озари големите екрани със своята усмивка през есента.

Става дума за продължението на дебютния филм на младия режисьор Усмивка 2 (Smile 2). Първата част се появи през 2022 година, предшествана от провокативна и нестандартна рекламна кампания. Усмивка бързо успя да спечели фенове и критика, превръщайки се в най-касовия хорър за годината, което съвсем закономерно доведе и до разработването на продължение.

Паркър Фин определено не си губи времето и се възползва от създалата се ситуация. Подобно на първия филм, той отново е отговорен както за режисурата, така и за сценария.

Вижте трейлъра на Усмивка 2:

Усмивка 2 разказва историята на световната поп сензация Скай Райли (Наоми Скот), която има повече от бурен живот под светлините на прожекторите. Точно когато е на път да се отправи на ново грандиозно турне, Скай става свидетел на смъртта на свой приятел и започва да преживява все по-ужасяващи и необясними събития. Съкрушена от ескалиращия ужас и тежестта на славата, тя е принудена да се изправи лице в лице с тъмното си минало, за да възвърне контрола над живота си, преди да е станало твърде късно.

Вижте официалния плакат, както и обложката на сингъла на героинята на Наоми Скот:

Режисьор и сценарист на Усмивка 2 е Паркър Фин. В ролите ще видим Наоми Скот, Кайл Гарнър, Лукас Гейдж, Розмари ДеУит, Дилън Гелула, Раул Кастийо и др.

Филмът ще дебютира по кината на 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *