Така се е случило, че до този момент не сме говорили за The Bear – стават грешки. Сериалът на FX е наистина масивен хит и предполагаме, че повечето хора са го гледали или поне знаят за него. Сега, непосредствено преди да излезе третия сезон, ни се струва добър момент да се реваншираме за досегашния пропуск.

Ако случайно и вие сте пропуснали, съвсем накратко казваме, че The Bear разказва за Карми – главен готвач, трениран в най-шикозните ресторанти на света, който се завръща в родния си Чикаго, за да управлява сандвичарницата на покойния си брат. Карми обаче има по-големи амбиции и в рамките на два сезона успя да превърне разпадащата се, но качествена закусвалня, в ресторант от най-висок клас. С всяко издигане обаче Карми и екипът му срещат хиляди трудности, пари никога няма, а напрежението в кухнята цвърти постоянно като маслото в тиганите.

Критиката сипе похвали върху сериала още от самото му излизане и ние искаме да кажем, че всички суперлативи, които сте чували, са абсолютно заслужени. Не просто целият каст е страхотен, не просто The Bear е безупречен визуално, но някак си успява да се подобрява и да бъде още по-емоционално въздействащ с всеки следващ сезон. Изключително сме впечатлени от отдадеността им да обръщат внимание на всички персонажи в ансамбъла и смятаме, че напрежението в кухнята е идеално предадено и е единствено на ниво с емоционалното напрежение на героите, на което публиката съчувства във всеки един момент.

Ако случайно сте изпуснали сериала до сега, препоръчваме го жестоко – наваксайте преди трети сезон, чийто трейлъри пък можете да видите сега:

Напрежението отново е на изключително ниво и само можем да си представим какви висоти ще стигне – щом ни става зле, когато виждаме някой да изпуска чаша по средата на салона, значи сериалът си е свършил отлично работата дотук. Имайки се предвид, че знаем, че ще има още поне един сезон, планираме на този само да му се насладим спокойно, преди да се притесняваме, че върви към края си.

The Bear е създаден от Кристофър Сторър, който служи и като шоурънър. В главните роли са Джеръми Алън Уайт, Айо Адебири, Ебон Мос-Бакрах, Аби Елиът, Лайънел Бойс, Лайза Колон-Заяс, Мати Матесън, Оливър Плат, Моли Гордън и Джон Бърнтол в малка, но важна роля.

Третият сезон ще дебютира по FX на 27 юни, а в България ще бъде достъпен в платформата Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Пак има черни, а сигурно има и гейове. Пореднаха пропаганда. Пропуска се със сигурност!

    1. Наум, нали избрахте полковник Манатарков, който има 100 годишен план за развитие – Черните и гейовете няаа те бъркат, брат !

      Може да се гордееш с колко години вече съвсем бели бугарски мАже с остригани глави и ей такиви шкембета решават ‘сичко в държавата в която живееш. Излез навън утре – си направи експеримент: преброй остриганите глави които срещнеш на улицата в пърия половин час само … Черни не моа припарят в това царство на остриганите тимберици…

      Мандасарков няа ги пусне ся хептен – като е в парламента – и като има стогодишен план, който ще трямммва да реализира …с твоя помощ.

  2. Няма да се притесняваш, Мелбаа! Десните взимат връх вече в цяла Европа! Първо беше само в Унгария, вече във Франция и цяла Европа! Но това е нормално! Няма как политиката да диктува, че някакъв бежанец има повече права, отколкото гражданите на съответните страни! Само в Щатите продължават да се подиграват с хората, които са американци по рождение! Даже си имат месец на пИдИрастите! Ха-ха! Но това явно ще е до края на годината, когато ще има избори!
    В БГ даже циганите ще са с остригани глави, което признавам си е някакъв оксиморон! Но това идва да покаже каква е търпимостта вече на много хора към налаганата едва ли не със сила крайно лява политика на хамериканците! Които се опитват да налагат тази политика на целия свят! Само пидалите като теб няма да се подстрижат, в знак на протест… Ха-ха-ха!