Подозираме, че най-добрите студийни филми за 2024 вече са зад нас, но ще има поне едно нещо, което можем да очакваме с нетърпение през предстоящия празничен сезон. Мечето Падингтън е може би любимият ни съвременен представител на киното за семейства и макар досега да е участвал само в два филма (дело на сценариста и режисьор Пол Кинг), без никакво съмнение е донесъл много радост на много от нас.

След като миналата година Уонка се появи изненадващо и стана значителен хит, пленявайки сърцата на семействата около Коледа по време на сезон, който не предлагаше нищо друго, сега сякаш отново има желание за такъв тип филми в кината. И макар Тимъти Шаламе да завлече режисьора Пол Кинг в шоколадовата си фабрика и той да нямаше възможност да се завърне за Падингтън в Перу (Paddington in Peru), смятаме, че воденото от Дугал Уилсън второ предложение от поредицата може да се окаже доста по-засищащо лакомство.

Вижте първия трейлър на Падингтън в Перу сега:

Леко сме скептични заради липсата на Пол Кинг и заради няколко спънки в продукцията, включително замяната на актьори в последния момент, но трейлърът на Падингтън в Перу действително ни напомни колко обичаме мечето с обноски и сандвич с мармалад под шапката си. Тези филми винаги са имали приключенско усещане, но тук това важи повече от всякога – семейство Браун се впуска в дълбините на Перу, за да намери лелята на Падингтън Люси, което в правилните ръце би могло да бъде чудно забавление.

Въпреки че нямаме причина да му се доверяваме, някак стискаме палци на дебютиращия режисьор Дугaл Уилсън, който би могъл да ни изненада с нещо чаровно. На този етап Падингтън в Перу изглежда добре, а към актьорският състава имаме и Оливия Колман, която е напълно очарователна. Дедпул да се маха, Гладиатор да се крие – Падингтън е нашият герой за 2024.

Вижте какво гласи официалният синопсис на филма, а след него ще откриете и постер:

Падингтън в Перу пренася историята на Падингтън в Перу, където той се завръща, за да посети любимата си леля Люси, която сега живее в Дома за пенсионирани мечки. Семейство Браун се впуска във вълнуващо приключение, когато една мистерия ги вкарва в неочаквано пътешествие през амазонската дъждовна гора и до планинските върхове на Перу.

Падингтън в Перу (Paddington in Peru) e режисиран от Дугал Уилсън. Сценарият е написан от Марк Бъртън, Джон Фостър и Джеймс Ламонт, по история от Бъртън, Саймън Фарнаби и Пол Кинг. Бен Уишоу озвучава главната роля, редом с Хю Боневил, Емили Мортимър, Антонио Бандерас, Оливия Колман, Джули Уолтърс, Маделин Харис и Джим Бродбент.

Британската премиера е 8 ноември, след което филмът се насочва към Америка и, надяваме се, към остатъка от света на 17 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *